Политика

Бойко захапа Домусчиев: Да не ми дава съвети от Тайланд!

Бойко захапа Домусчиев: Да не ми дава съвети от Тайланд!

Пловдив, България
Премиерът скочи на бизнеса, който поиска оставката на вътрешния министър, ако не бъде разкрит убиеца на бизнесмена Александър Антов. „Да не ми дават съвети от Тайланд и от дългите им почивки“, отсече Бойко Борисов по повод изявлението на председателя на КРИБ Кирил Домусчиев и ултимативното писмо на КРИБ.„Когато горивата паднаха драстично, що не свалиха цените. А като поскъпваха, плашеха с поскъпване на хляба, тока, какво ли не. Къде са сега КРИБ“, избухна Борисов по време на краткия брифинг на авиобазата в Граф Игнатиево преди демонстрацията на МиГ 29 с новия двигател по споразумението с Полша.

„Бъчварова не разкрива убийства, има професионално ръководство. Във всички държави по света стават убийства и в сериала „От местопрестъплението: Маями“ ги има. Във Франция имаше терористични атаки и убийства, но там никой не поиска оставката на президент, премиер и министър. По всички поръчкови убийства има данни кой, кога и как ги е извършил. Когато обаче се сглобят пред съда тези доказателства, трудно издържат“, каза още Борисов за убийствата на шефа на „Агресия“ и Веселин Стоименов – Весо Дебелия.

Борисов направи коментар и за ДПС. „Мен с ДПС в управлението няма да ме видите“, отсече премиерът. На въпрос на журналисти дали и той като министъра на отбраната Николай Ненчев ще да полети на изстребител, премиерът се пошегува: „Много ще станем във въздуха“.

Премиерът съобщи, че се предвижда да бъде обявена нова поръчка за ремонт на още 6 двигателя за МИГ-29. Той обеща да започне строителство на две бригади за флота.

БЛИЦ

Политика

More in Политика

ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024
big_4cea

Нейнски: Иран постъпва с Израел така, както Русия с Украйна

април 15, 2024
запрянов

Военният Запрянов: Oт стратегически интерес за България e Украйна да победи, Русия е заплаха за нашата сигурност

април 15, 2024
левон

Хампарцумян: Войните стимулират технологичното развитие и по-бързия индустриален растеж

април 15, 2024
елена п

Елена Поптодорова екзалтирано от САЩ: Подкрепата за Израел е споделена и непоклатима

април 14, 2024
php62c1e4_559x345

Маркет линкс: 46% са разочаровани от политическата ситуация, оценяват с 2,8 кабинета “Денков“

април 12, 2024