Коментари

Жотева, чичо Сам няма да ни остави в мръсните ръце на Дядо Иван!

Жотева, чичо Сам няма да ни остави в мръсните ръце на Дядо Иван!

0000262521-article2

Говорителката на министерството на външните работи – Бетина Жотева, нарече отвратителна намесата на Русия в българската политика. И то- с „пълно“ право.

Да видим фактите: Русия има 4 бази на българска територия- пълни с войска и техника, за които не плаща и цент..Български войници действат на чужди територии и рискуват живота си за руските имперски интереси. Русия има два свои университета , бълващи проруски кадри за политиката, културата и икономиката ни. Русия има фондация- Русия за България- която тотално контролира всичко в България, като финансира партии, медии и културни мероприятия. От сутрин до вечер по всички телевизии се дават само руски филми.

Русия има два ТЕЦ-а, които ползват специални преференции , в противоречие с българските и европейските закони и печелят милиарди , на гърба на българският народ. Руски фирми изнасят златото ни , за жълти стотинки, а сега ще изпомпват и петрола ни от дъното на Черно море.Дойдоха тук , спешно руски сенатори и спряха българо американският проект Южен поток, който щеше да ни направи енергийно независими.

Русия не ни дава да търгуваме със Запада, като ни лишава от огромни печалби.И накрая- Вчера новият руски посланик беше посрещнат с почести, с които не се посрещат и държавни глави на велики държави. Въобще- Русия е обсебила тотално целият български политически, културен и икономически живот в България.

Ето , за това, така остро реагира Бетина Жотева и нарича тази намеса- ОТВРАТИТЕЛНА! Добре, че има някаква надежда. САЩ са силата, която може да ни помогне в този тежък за нас момент. Чичо САМ няма да ни остави в мръсните ръце на Дядо Иван!

Ангел Славчев, фейсбук

loading...
0
Коментари

More in Коментари

jivkov

Как сте братя българи? Сега по-добре ли живеете? Искахте банани – имате ги вече

декември 23, 2019
BANKET

БАНКЕТ

декември 23, 2019
ivo_hristov-678x381

Иво Христов: И не забравяй, Цвета, където и да си, каквато и да станеш, че Д-то винаги ти е отзадЕ!

декември 22, 2019
voda_pernik_1

Къде са ви винкелите, бе хора, защо се оставяте да ви бият?

декември 22, 2019
kostadinnov2

Не искаме да клатим правителството, а да вкараме министрите и свързаните с режима в затворите

декември 20, 2019
Goranov-Borisov-655x437

Хитрият Борисов и факирът Влади видяха сметката на бюджетния излишък

декември 19, 2019