Европа

Докъде се докараха: Вече ще има патрули на ИДИЛ по улиците на Норвегия

Докъде се докараха: Вече ще има патрули на ИДИЛ по улиците на Норвегия

DEMONSTRASJON_UTENFOR_USAs_AMBASSADE_I_OSLO

Мюсюлманската общност в Норвегия, съставена предимно от мюсюлмани ислямисти от редиците на Ислямска държава /ИД/ – дошли, като мигранти по поръчка на ЕС от Брюксел, във връзка с бежанските Брюкселски спасявания и помощи , вече са създали свои въоръжени патрули по улиците на Осло- столицата на Норвегия. Държавата при това не е член на ЕС. Говорител на сформираните патрули е известил официално пред норвежските власти, че създаването на патрулите им по улиците на Осло са в отговор на създадените преди месеци скандинавски патрули с името „Войниците на Один“.

„ИД“  патрулите са посочили, че такива техни групи за самозащита ще бъдат създадени из всички големи градове на Норвегия, където те ще патрулират на същите улици, където са патрулите на скандинавските, норвежки патрули. Казали още, че имали вече готови униформи, показващи мюсюлманските традициони облекла с чалми и дълги бели туники, както и при патрулирането им ще носят задължително флага на „ИД“.

Жителите на Норвегия са доста притеснени от тези патрули при гледката и действията им из улиците на Норвегия. Местните полицаи и разни организации по бежанските кризи, както и норвежки организации за работа с младежи са се опитали да влязат в диалог с тях, но е било неуспешно. Северни медии и телевизии са взели частични интервюта, при които мюсюлманските „ИД“ патрули са категорични, че Аллах така искал и техен дълг било да го направят.

По данни на полицията всички участници в групите на патрулите са ислямисти от „ИД“, които били под наблюдение. Говорителят им бил известен „ИД“ ислямист свързан с ислямски групи в Америка и участник в „ИД“ кланета и убийства на невинни хора, както и мюсюлмани в Ирак и Сирия.
Да не забравяме, че не бежанската защита им е нужна, както и да не забравяме, че Норвегия  има големи запаси и нефтни находища и е доста привлекателна хапка и за Америка и за ИД. Норвегия не е в ЕС. Но е в НАТО. Хората се притесняват дали тези ислямисти от „ИД“ не са тук за да разпалят ново огнище на война в съседство и близко  до Русия.

ЕС- Брюксел, като помощник на ситуацията е препълнил съседните на Норвегия държави Финландия и Швеция с мюсюлмански мигранти, между които над 3000 известни за сега ислямисти от „ИД“, които били под наблюдение…Не можели да ги върнат, тъй като не било хуманно и не искали да се противопоставят на ЕС Брюксел и заради това, въпреки, че знаели, че са  избивали стотици хора, ислямистиите от „ИД“, сега тук на север ги гледали и наблюдавали…а колко от тях не им знаят следите? Само 7000 от тях са в неизвестност в Швеция, избягали от бежанските лагери, като ги познали, че са ислямисти. Колко от тях дори не са се регистрирали, а свободно си живеят при роднини и приятели ислямисти?

Какво им наблюдават? Броят им жертвите, изнасилените, битите, ограбените, убитите? Какво?
А, колко още ще идват, като мигранти и ще искат уж убежище?
За какво убежище става въпрос? Убежище на престъпността, на убийствата, на войната? Защо Брюксел мълчи и мълча за статута на тези мигранти, които ни представя, като „бежанци“?
Обикновено се казва открито. Защо въпреки, че знае кои са продължава да ги отглежда и да всява страх и напрежение у гражданите на 28-те членки на ЕС, тъй като не само тези „ИД“ герои са по севера, има ги навсякъде и още ще идват с разгрома на „ИД“ в Сирия.
Що за съюз е това? Съюз за унищожението е.

Източник: http://lidislidis.blog.bg/politika/2016/02/26/veche-shte-ima-patruli-na-quot-id-quot-po-ulicite-na-norvegi.1433065

Европа

More in Европа

1010x570

Белгия разследва мрежа за руско влияние в Европейския парламент – предполага се, че евродепутати са получили пари от Москва

април 12, 2024
евро хърватия

Лоша икономическа новина от Хърватия година след приемането на еврото

април 4, 2024
Image_17542094_40_0

Разследват Урсула фон дер Лайен за измама с COVID ваксини

април 2, 2024
борел

Жозеп Борел: Западът подкрепя Киев в полза на своите интереси, а не от любов към украинците

март 26, 2024
орбан402460791

Орбан: Западът може да изпрати войски в Украйна до два-три месеца. Брюксел е пленник на мрежата на Сорос

март 22, 2024
урсула фон

Икономиката на ЕС минава на военен режим заради „заплахата от Русия“

март 21, 2024