Русия

Потрес! Задържаха джихадистка, отрязала главата на дете в Москва (видео 18+)

Потрес! Задържаха джихадистка, отрязала главата на дете в Москва (видео 18+)

ayayr_yzszs

Разпространено в мрежата видео показва ареста на жена, забулена в хиджаб. Акцията е била по залавянето на престъпницата, отрязала главата на дете в Москва.  Джихадистката е била в района на метро станция Октябрьская и възнамерявала да се взриви. Крещяла „Аллах Акбар“…


На кадри, получени от видeокамери за наблюдение, можете да видите как тя минава край един полицай. Той я избута към тротоара. В този момент жената се завтекла да бяга , но е била задържана.

Обезглавен труп на дете на около 3-4 години бе намерено по-рано в апартамент от къща на улица „Народно опълчение“ в руската столица, в който е изчухнал пожар. Според предварителните доклади,  жената работела като бавачка. Изясняват се обстоятелствата около инцидента, съобщава РЕН тв.

Уточнява се, че жената е от държава в Средна Азия, бивша съветска република, родена е през 1977 година. Тя е била наета за да гледа детето, но днес е изчакала родителите му да тръгнат на работа, убила е момченцето, подпалила апартамента и тръгнала към метрото. назначена е съдебно-медицинска експертиза, за да се установи дали задържаната има психични отклонения.

По информация на lifenews.ru самоличността на жената е установена. Става въпрос за 39-годишната Гюлчехра Бобокулова от Узбекистан.

Видеоматериалът може да видите и тук:  http://ren.tv/novosti/2016-02-29/video-zaderzhaniya-zhenshchiny-kotoraya-otrezala-golovu-rebenka-v-moskve

 

Русия

More in Русия

ezgif-6-4cf25b0bf5

Путин се срещна с Емир Кустурица в Кремъл и обяви: Фашизмът е жив, използват го срещу Русия!

април 2, 2024
Алла Пугачева

Реакцията на Алла Пугачова на терора в „Крокус“ шокира руснаците

март 27, 2024
cf67c3d4c86ffdb6cdc9074ee377d956

Путин: Москва вече знае кой е извършителят на терористичната атака

март 25, 2024
ислам

Това 15-годишно момче спаси над 100 зрители от касапницата до Москва. „Връщах се пак и пак“

март 24, 2024
960x540

Първите показания на един от задържаните терористи: За пари – половин милион рубли

март 23, 2024
big_Scree1

Терористична атака в концертна зала в Подмосковието, има загинали и ранени

март 22, 2024