Коментари

Събудете се! Войната вече се пренася в България!

Събудете се! Войната вече се пренася в България!

мигранти0000277100-article2

За много от бойните действия в Палестина, Бейрут, Ирак и други точки от Близкия изток и Африка,  преди време  бяха отделяни най-много минута-две репортажи  в „По света и у нас“ – тогавашната централна новинарска емисия  на бившия „Канал 1“ . Новини,  на които много от нас  дори не обръщахме особено внимание. И макар нулевият тогава страх от подобни бойни действия да не се свързваше с България, тогава имахме над 100 000-на армия,  с тежко охранявана от 12 000 души граница.  Авиация, състояща се от почти 400 самолета и вертолета. Над 500 танка и още няколко хиляди тежкотоварни бойни средства /пво, бтр-и, кораби, ракети и т.н./.

Нека сме наясно – днес нямаме нищо! А в Турция, Африка и Близкия изток, навсякъде кипи пренасяща се насам война, със стотици жертви всеки ден. Финансираният от Саудитска Арабия джихад вече удря и завладява посдредством страха сърцето на Европа.

И нека видим, как действат враговете ни, въпросните терористи.

Тръгват от един квартал на даден град в Сирия. А после завземат целия град. Внасят тайно оръжие и се събират 300 души в даден жилищен квартал, като се насочва и постоянен приток на други като тях да им помагат, от други градове. В зона от няколко кв. километра те са вече царе! 50-100 хиляди души, цивилно и невъоръжено население, е вече техен роб, щит и заложник. Избили са всички, които не им се подчиняват, между които хиляди непокорни или гледащи ги в очите мъже и жени. Влизат в домовете и убиват мъжете. И така всеки член на въоръжения отряд, автоматично има нови домове , жени и секс робини. Служещи и за щит от правителствените сили…

Веднага в него квартал започва да действа ислямска полиция по улиците. Кварталът е техен!
Продължават със следващия квартал. А въпросната ислямска полиция пази жените и децата в къщите и блоковете в първия завоюван квартал да не бягат и да служат за щит на окупирания и контролиран вече тил на Ислямска държава, създаден вътре на територията на държавата.  Като им вземат страха и ги правят покорни всичките, за да не бягат и ходят по улицата, още с първите няколко стотин публично разстреляни и обезглавени от тях.
Схемата е проста, страхът заробва най-силно. Не е тайна, че по време на ВСВ, войник от SS, сам е охранявал придвижваща се колона от 5000 евреи концлагеристи.

Подобна стратегия спокойно може да се приложи с подходяща пропаганда, един бус оръжие и 300 циганина и в България! А с повече такива – и в повече градове или в цели региони на страната. При това, по-малка група въоръжени от тях първо ще превземе регионалните оръжейни на Българската армия и МВР, както и хранително-продоволствени складове и военни резерви,  а най-накрая всички частни хранителни стоки на склад, в даден град/регион. После като по мед и масло ще свършат останалото…  В смисъл, че срещу гладна и невъоръжена съпротива, те ще са богове!

Нищо мъжко няма да има в нас, останалите живи, ако се молим за живота си и парче хляб, докато изнасилват жените, майките и сестрите ни, ако обезглавяват непокорните пред собствените ни очи!
Никаква прошка, толерантност и милосърдие няма да видите в очите на командирите им, каквато не виждат и сирииците в очите на тюркмени, саудити и наемници.
Ще убиват, дори само заради това, че сте ги погледнали в очите или не ходите с наведена глава.
А ние вече нямаме Армия!!!!
Военната подготовка на мнозина, дори изкаралите казарма, които обичат да изтъкват отбития си дълг към Родината, вече е  много слаба… А измежду стотиците хиляди, влезли вече в ЕС, все има няколко десетки хиляди поне, с доста добър военен опит и подготовка.
40% от мюсюлманите в Белгия и Франция симпатизират на Ислямска държава. Ако това не ни стряска е хубаво да знаем и факта, че измежду членовете на Ислямска държава са и над 20 000 души от така нареченият ни „развит свят“, заминали за Сирия и Ирак да служат на ДАЕШ, през последните 4 г. При това, не си мислете, че всички те са  вербувани само от гетата – бедни, млади и малограмотни мюсюлмани. Напротив, по-голямата част от тях са хора, освен набожни в исляма, но и с поне средно образование или бивши военнослужещи в своите страни, между които стотици офицери. И този огромен квалифициран и опитен човешки ресурс от години се финансира с милиарди от Саудитска Арабия. По модела на инвестираните и днес от Саудитска Арабия и Турция пари в България за джамии и проповядване на ислям.
Пак повтарям, ние нямаме армия, а през границата ни всеки ден влизат стотици без самоличност, 75% от които – мъже между 16-45 г. възраст.
Въпросът е не дали, а кога и откъде, може да пламне искрата в България!
А дали има нужда най-малкото от възстановяване на задължителната наборна военна служба – това е извън съмнение. Жалко обаче, че все още надделяват „европейските ценности“ у управляващите ни.

Боян Максимов

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024