Коментари

Идея! Как да се спрат атентатите на ИД в Европа – просто затваряйте джамии!

Идея! Как да се спрат атентатите на ИД в Европа – просто затваряйте джамии!

zx450y250_572431

Искате да спрете ИД да прави атентати в Европа?

Ето една бърза идея за действия с една идея по-твърда ръка, ако имате интересни критики или допълнения към идеята, които не са евролиберални (btw човешките свободи ще бъдат погазени и без това при осигуряване на сигурността в ЕС) коментарите са ваши.

Ясно послание при следващ атентат се затварят 50-те най-близки джамии до мястото на атентата и се бластва във всички световни медии, за да разберат, че не е шега!

Ако ИД направи последващ атентат, то практически те се изправят срещу обикновените мюсюлмани, които ходят в тези джамии т.е. се превръщат практически в противници на исляма и рязко губят легитимност пред мюсюлманите, защото са решили да затворят техните храмове.

Ако обикновените мюсюлмани не ги подкрепят, както твърдят самите те – дори ще започнат да помагат на властите, за да ги заловят и практически ще ускорят залавянето на всеки терорист, защото те се крият именно в такива общности смесица между радикали и умерени. Така ще могат отново да бъдат отворени джамиите в по-кратки срокове след понижаване на опасността от тероризъм.

Още повече това им затваря вербовъчните канали сред мюсюлманските общности в Европа. Това, паралелно с наблюдение върху имами-те и евентуални техни незаконни действия, които ще лъснат бързо при организиране на тайни събирания в непредназначени за това места.

Всичко се прави абсолютно легитимно без циркове, без омраза – просто като правило в ЕС, което е предварително обявено и ще се спазва на 100%.

След като загубят първите 100 джамии ще ги видя дали ще продължат да правят атентати – щото клона, на който седиш не го режеш.

Няма половинчати решения в този подход – или го играеш или не, защото не може да се откажеш по средата му.

Автор: Димитър Георгиев Бико, фейсбук

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024