Европа

Орбан: В Европа нямаме право да кажем истината за планираната мигрантска инвазия!

Орбан: В Европа нямаме право да кажем истината за планираната мигрантска инвазия!

орбан images
Европа днес не е свободна. Ние нямаме право да кажем на глас, че Европа е застрашена от мигрантска инвазия. Това каза унгарският премиер Виктор Орбан в Будапеща по време на празненствата по повод Националния празник на страната.
„Днес, 168 години след като европейските народи се бориха за свободата си, Европа – нашият общоевропейски дом, не е свободен“, каза Орбан на тържеството по повод годишнината от революцията от 1848/49 година. И допълни:  „Европа днес не е свободна, защото свободата означава да се казва истината, а в днешна Европа е забранено да се казва истината“.
„Ние нямаме право да кажем, че Европа е застрашена от огромна маса мигранти, които внасят тероризъм и престъпност в нашия континент. Нещо повече, европейците нямат право да кажат, че мигрантската вълна не е случайна, а нещо много отдавна планирано и че става въпрос за контролирана акция“, подчерта Виктор Орбан.
Унгарският министър-председател смята, че в Брюксел са прекалено ангажирани с разпределението на чужденците из цяла Европа. Европейците обаче лека-полека се събуждат и осъзнават, че тяхното бъдеще е поставено под въпрос, убеден е Орбан.
източник: БГНЕС 

More in Европа

1010x570

Белгия разследва мрежа за руско влияние в Европейския парламент – предполага се, че евродепутати са получили пари от Москва

април 12, 2024
евро хърватия

Лоша икономическа новина от Хърватия година след приемането на еврото

април 4, 2024
Image_17542094_40_0

Разследват Урсула фон дер Лайен за измама с COVID ваксини

април 2, 2024
борел

Жозеп Борел: Западът подкрепя Киев в полза на своите интереси, а не от любов към украинците

март 26, 2024
орбан402460791

Орбан: Западът може да изпрати войски в Украйна до два-три месеца. Брюксел е пленник на мрежата на Сорос

март 22, 2024
урсула фон

Икономиката на ЕС минава на военен режим заради „заплахата от Русия“

март 21, 2024