Политика

Пращат психодесни на лечение, Борисов признава, че е комунист (видео)

Пращат психодесни на лечение, Борисов признава, че е комунист (видео)

m-dimitrov-p-slavov-m-andreev

След новината, появила се вчера, че представители на психодясното у нас правят пореден опит да излязат от политическата си кома, в социалните мрежи заваляха рецепти за тяхното лечение – от въдворяване в Карлуково, където да се водят на периодичен отчет, до изпращане в Китай за да забраняват Комунистическата партия там…

Триото Петър Славов, Мартин Димитров и Методи Андреев искат поругаването на знамето и химна на Европейския съюз, както и проповядването на социалистически и комунистически идеи да се наказва с лишаване от свобода до 3 години или с глоба до 5000 лева. Освен това настояват за санкции от 500 до 2000 лв. за хора, носещи комунистически знамена и символи.

Струва си да припомним на тези „демократично мислещи“ субекти, ако въобще могат да мислят, какво е отношението на началника им Бойко Борисов към комунизма и комунистите. Вижте видеото по-долу… А също така да си припомнят мнението му за Тодор Живков и соц-а.

 

Диктаторът си живее като цар, а народът гладува. Сега хайде да обясним каква е тази „идеология“ бойковизъм!

БОЙКОВИЗЪМ – политическа и икономическа система, при която хората биват лъгани от собственото си правителство, че живеят в демокрация и се развива свободния пазар, а в същото време се налага цензура върху всичко и всички, полицейщина и рекетиране на малкия и средния бизнес, което води до унищожаване на свободния пазар. Накратко обяснено скрита диктатура.

Немалко мафиоти, настанили се по върховете на държавата, отдавна трябваше да лежат в затвора, както трябва да е в демократичната държава. Само че се сещаме за безброй изключения, от които ни се повръща – заради въпросната изкривена демокрация, която разпростря пипалата си  и за 25 години превърна страната ни в третокласна бананова провинция. В България има режим на плутокрация, една банда от скрити евреи си е присвоила държавата. Назначава си НС, Конституционния съд, ВСС, МС и все министри и директори на агенции и престъпните босове.

А тея тримата тръгнали да борят „комунизма“… Смешници!

More in Политика

плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024
venko-sabrutev

Венко Сабрутев от „Промяната“ умен като Златка, изключи Ирландия от Европейския съюз

април 20, 2024
171361364370379

Радев: Главчев явно още не е разбрал с какво се е заел като премиер, щом предлага да оглави и МВнР

април 20, 2024