Политика

След месец – два ще ни се стоварят 50 хил. главорези, а ние им даваме меченца!

След месец – два ще ни се стоварят 50 хил. главорези, а ние им даваме меченца!

Мишо

Нека всички да знаят какво я чака Европа – в момента „Ислямска държава“ яде страхотен бой в Ирак и Сирия. 50 хил. абсолютни главорези всеки момент ще нахлуят в Турция, турците ще ги поотупат малко, ще ги закърпят и ще ги пуснат.

Считайте, че след месец – два ще се стоварят на нашата граница. Това предрече шефът на „Информационно обслужване проф. Михаил Константинов в предаването „Тази сутрин“ по bTV. Мигранти и бежанци няма. Има престъпници, защото всички те извършват престъпление по българското законодателство, коментира математикът. Трябва да осъзнаем, че „срещу нас имаме хора от друг биологичен вид. Те са възпитани по съвсем друг начин, с друг вид ценности, ако изобщо може да ги наречем ценности, и са дълбоко идейно мотивирани. Те ни презират, разбирате ли какво значи това? Презират ни, защото ние сме слаби, никакви, те ни убиват, а ние им даваме меченца… Това е все едно да отидете в гората и да ви ухапе вълк – ще му се сърдите ли?… Друг биологичен вид иска друг вид отношение“.

Бежанци е ясно, че няма. Започнахме да говорим за мигранти, а „точният термин е престъпници“, каза той и обясни, че българският закон „предвижда пет години затвор за нелегално преминаване на границата или за опит за минаване през ГКПП с лъжливи основания. Деяние, което се наказва с пет години затвор е престъпление и то не леко. Човек, който извършва средно и тежко престъпление е престъпник“. Тези хора със сигурност са престъпници, след като са минали нелегално границата. От там нататък нека други органи определят дали те бягат по икономически причини, дали зад гърба им има война или са терористи, които са дошли да бомбаджийстват.

Проф. Константинов посочи, че никой не е осъден, макар всеки от тези лица заслужава по пет години затвор. Виждаме каналджии с условни присъди. Това е повече от смешно.

Той предложи Народното събрание да гласува наказание за каналджийство от 10 години затвор, 100 хил. лв. глоба и конфискация на имуществото, както се прави по цял свят.

На въпрос дали Динко Вълев – мъжът, който лови мигранти на границата, е престъпник, проф. Константинов отговори: „Той действа спрямо престъпници. Елемент на превишени права очевидно има, но ако държавата не регламентира законово създаването на отряди за самозащита, хората сами си ги създават. Ако сега има избори в Ямбол, това момче ще стане кмет“.

i-deijli-meijl-pisa-za-dinko-ot-qmbol-362492

На въпрос със свалени гащи ли е Европа, както обяви бившият конституционен съдия Георги Марков, Константинов отговори: „Това е малко силна метафора, но състоянието на Европа не е много по-далеч“.

По думите му всички митинги и шествия „Не на страха“ са емоционално разбираеми и абсолютно безполезни. Терорът се бори с антитерор. В момента е така, в дългосрочен план може да има други мерки като образование, но „виждате, че всички опити за интеграция на тези хора водят до това, че те се дезинтегрират във вид на бомби“, каза той.

Европейската политика спрямо интеграцията е тотално провалена, смята проф. Константинов. По думите му „една от най-вредните мантри и модели на поведение е политическата коректност. Това е престъпно скриване на истината, за да си създадеш удобен свят, в който всичко е хубаво, а не такова, каквото е“.

Германският канцлер Ангела Меркел „е пътничка, няма какво да се лъжем. Тя има огромна отговорност към европейската цивилизация с непремерените си действия. Виждате, че тя се е скрила в момента, не знае какво да каже, горката“.

Единственото изненадващо на брюкселските атентати е, „че се случиха толкова късно“. Белгийците им дават едни пари и не се интересуват повече от тях, което е надменно, презрително отношение и то бива наказано.

Според Константинов в управляващата у нас коалиция „няма да има развод, защото това е брак по сметка. Скандалите станаха, защото решиха, че там има любов, но в политическа коалиция място за любов няма“.

Източник: БЛИЦ

More in Политика

итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024
радевbig_1b5a

Служебният кабинет се оказва по-сложен и от ротацията, задава се нова политическа каша

март 25, 2024
нейнски

Нейнски: Очаквам репресиите в Русия да се увеличат под претекст за грижа за сигурността на гражданите

март 25, 2024