Европа

Фейсбук смляска Шулц, според когото Европа не харесвала Тръмп, защото сочи виновниците!

Фейсбук смляска Шулц, според когото Европа не харесвала Тръмп, защото сочи виновниците!

1398453392_2

Лавина от възмущение и язвителни коментари заля мрежата след изявление на шефа на европарламента Мартин Шулц, цитирано от ТАСС и „Фокус“. Според него Европа не била готова за такъв президент на САЩ като Доналд Тръмп.

„Европа, а и САЩ не са готови за такъв президент“, каза Шулц, отговаряйки на въпрос какво му е мнението за кандидата за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп. Според него политическия стил на милиардера се състои от постоянни нападки върху другите и в „търсене на виновници“. „Тръмп е от този тип политици, за които за всички случаи от живота се намира жертвен козел“, поясни председателя на Европейския парламент, който разкритикува позициите на Тръмп относно политическите и социално-икономическите въпроси.

Ето и част от коментарите:

Голяма грешка. Не само Тръмп, вече всички хора искат да стане ясно кой за какво е отговорен. Не може светът да е пред колапс и никой да не е виновен за това. Очевидно е, че се правят редица грешки. Е, значи някой е сгрешил. Ако не махнем виновния, той пак ще греши. Така, че ще го търсим.

По-важно е, че харесваш Обама и Ердоган. Дано да дойде Тръмп, да видим как ще ви обърка калимерата.

Вие отворихте кутията на Пандора, а сега ревете..

Чудесно, а сега да обясни защо харесва диктаторът Ердоган, който трепе кюрдите, налага чудовищна цензура и изнудва Европа.

Американският стил по принцип е прям и хищнически, така че простено му е на Шулц! Прави му чест на Тръмп, че осъди американската политика в Близкия изток от последните 20 години! Кой друг виден американски политик би го направил?

Ясно кво е казал – и Европа и Америка имат нужда от президент, който да обвинява единствено, само и за всичко Русия ! Русия – в лайна, а ние – целите в бяло !

Този господин защо говори от името на цяла Европа ?!

НЕ ХАРЕСВАТЕ ТРЪМП, ЗАЩОТО НЕ Е ПЛАТЕНА СОРОСОИДНА ПОДЛОГА И НЕ Е ГОТОВ ДА ЖЕРТВА СВОЕТО И БЪДЕЩЕТО НА САЩ ЗА ДВА СРЕБЪРНИКА. НЕ ЗА ДРУГО, АМИ СИ ИМА ДОСТАТЪЧНО ЧОВЕКА. БОГАТИЯТ ЛИДЕР НЕ Е ИЗГОДЕН ЗА НИКОГО, ЗАЩОТО НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ КУПЕН С ПАРИ И ДРУГИ СОРОСОИДНИ БЛАГИНКИ!

 

Европа

More in Европа

кипър

По 250 евро към пенсията за Великден в любима на българите страна за туризъм и работа

април 25, 2024
ako-rusiia-specheli-voinata-evropa-726

Урсула фон дер Лайен с епохално откритие: Ако Русия спечели войната, Европа вече няма да е същата

април 24, 2024
1010x570

Борис Джонсън: Ако Украйна загуби, това ще бъде краят на нашата хегемония

април 18, 2024
1010x570

Белгия разследва мрежа за руско влияние в Европейския парламент – предполага се, че евродепутати са получили пари от Москва

април 12, 2024
евро хърватия

Лоша икономическа новина от Хърватия година след приемането на еврото

април 4, 2024
Image_17542094_40_0

Разследват Урсула фон дер Лайен за измама с COVID ваксини

април 2, 2024