Коментари

Фундаментално! Цачева в предсмъртно писмо от Брюксел: „Сега осъзнах колко съм важна“

Фундаментално! Цачева в предсмъртно писмо от Брюксел: „Сега осъзнах колко съм важна“

Tsetska-Tsacheva-1

Председателката на Народното събрание г-жа Цецка Цачева, която попадна в капана на терористичните атаки в Брюксел е написала предсмъртно писмо афектирана от случващото се около нея. Писмото е писано в дамската тоалетна на Европейският парламент и допреди часове се смяташе за изгубено, но бе открито от наши сътрудници там, които са го намерили в едно от кошчетата пред самата тоалетна. За щастие на целия български народ г-жа Цачева успя да се прибере невредима в България, но нейното предсмъртно писмо е ценен документ предаващ атмосферата на един преломен момент за европейската цивилизация. Надяваме се, че г-жа Цачева няма нищо против неговото публикуване:

“ Българийо и ти Бойко,

Пиша това писмо в момент на пълно отчаяние, страх и безнадежност. Успях да се скрия в тоалетните и се надявам да имам време да го завърша, с надежда когато всичко приключи някой да открие и да го направи достояние на българският народ и моите колеги политици. Днес за първи път осъзнах колко съм важна. Досега винаги съм приемала охраната която ползваме от НСО, специалният режим на движение на нашите автомобили, вниманието което получаваме от държавните институции, специалните грижи които се полагат за нашето здраве като заслужени привилегии отпуснати ни благосклоно от българските гласоподаватели, но  днес разбрах, че аз не просто съм политик избран от някого да работи за неговото благо, а че съм важна част от самата държава от Европейският съюз. Ето затова съм важна и затова са тези взривове навън, затова всички белгийски служби реагираха мигновено и изпратиха на добре обучинети си кадри, за да пазят нашия живот, ако трябва с цената на техния.

Аз съм държавата, аз съм Европа, убият ли мен, убиват европейската цивилизация. Разбрах, че не всички политици дори са важни, а само ние получилите доверието на нашите избиратели, защото само ние избраните олицетворяваме държавата и Европейският съюз. Дори няма значение дали си корумпиран, честен, умен или глупав, важното е, че са те избрали и ти си станал градивна част на нещо голямо, важно, съществено. Защото дори всички останали да бъдат убити, ако ние избраните оцелеем, ще оцелее България, Европа и човешката цивилизация. Това разбрах сега и плача, защото ако умра, какво ще стане с България и с теб Бойко. Не искам да умирам, искам да градя бъдещето на държавата ни, вече знам коя съм, къде съм и защо съм дошла на този свят. Страхувам се за вас, пазете се. Ако умра, дано поне вие останете живи, за да се запази държавата ни и да можете поне една глуха уличка да кръстите на мен, ако не цяла магистрала или пък метростнация.

Все пак не губя надежда, че ще оцелея. Ти Бойко си всемогъщ и ще ме спасиш. Ето сега давам обет, ако изляза от тук жива, всички субсидии от европейският съюз да насоча за реставриране и строеж на нови храмове, не само църквви но и джамии. Моля се на Аллах да е милостив, и на Господа наш Исуса Христа да прости греховете ми. Простете ми, че до днес не знаех коя съм.“

Източник: https://neverojatno.wordpress.com/

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024