Криминално

„Ще те режем на парче“, крещят московчани на бавачката-детеубиец (видео)

„Ще те режем на парче“, крещят московчани на бавачката-детеубиец (видео)

nana2

Побеснели московчани не разрешиха на буса, който транспортираше бавачката Гюлчехра Бобокулова, да напусне дома, в който обезглави невръстната Настя. „Ще те режем и ние на парчета, както направи с детето! Ти си демон, не заслужаваш да живееш!“, крещяха възмутените хора. Бавачката беше докарана на улица „Народно опълчение“, за да се проведе следствен експеримент, по време на който тя да покаже на униформените как точно е отнела живота на болното детенце, съобщи руската телевизия NTV в репортаж от мястото, цитарна от Блиц.

Експериментът не трая повече от 40 минути. През цялото време наметната с лилаво одеало Гюлчехра обясняваше повече от адекватно стъпките, през които е минала. Докато говори и действа жената е пазена от толкова полицаи, колкото се ползват за кортежа на някой държавен глава. Просто разследващите бяха взели мерки шокираните от убийството московчани да не тръгната на лична саморазправа с задържаната.

Пред дома на малката Настя се е образувал импровизиран мемориал. Хора от цяла Москва идват, поставят цветя и играчки, палят свещи и плачат. За момента Гюлчехра е в ареста. Престои да се определи каква точно ще е присъдата й.

Припомняме,че в понеделник сутринта избухна пожар в апартамент на улица „Народно опълчение“. Дошлите огнеборци бързо преборили пламъците, но се натъкнали на зловеща находка-  обезглавено детско телце. Оказало се,че четиригодишната жертва е обезглавена от бавачката си. Жената е била заловена до спирката „Октомврийско поле“ на метрото с детска глава в ръцете си. Убийцата е крещяла „Аллах Акбар“.

източник: http://www.blitz.bg/news/article/396272

Криминално

More in Криминално

Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024
big_phps45

Горещи новини за изчезналата 17 г. Ивана, появи се следа в…

февруари 27, 2024
big_4

Ексклузивна новина за изчезналата Ивана, ето какво намериха на Е-79, преди тунела край Дупница

февруари 24, 2024
1708604719-kolan

Наши митничари накараха турчин да си разхлаби панталона и ето какво откриха / СНИМКА

февруари 22, 2024