Политика

Не се въоръжаваме достатъчно срещу Русия, нужни са ни бази на НАТО по Черноморието!

Не се въоръжаваме достатъчно срещу Русия, нужни са ни бази на НАТО по Черноморието!

59247

Комплексарщината и страха у някои хора граничат с параноя… та така и с натовец №1.  Интересно, с какво точно ни заплашва Русия? На коя граница Русия е струпала войска, за да нахлуе, че да идва танкова бригада от САЩ?

Според Соломон Паси обаче България и Западът допускали грешка като не се въоръжават достатъчно срещу Русия. Друга грешка е, че не я уважават, колкото трябва.   САЩ трябвало да засилят военното си присъствие в нашата страна, включително с изграждане на съвместни военноморски бази, категоричен е Паси. Той е убеден, че колкото повече военни бази имаме, толкова по-голяма ще е сигурността ни по отношение на тероризма.

„Така, както изградихме американски военни бази в България, имаме нужда вече и от военноморски бази. И смятам, че това трябва да е основна мисия на отношенията, които имаме със САЩ – изграждане на военноморски бази по черноморския бряг на България, съвместно със САЩ, съвместно с НАТО“.

Според Соломон Паси, колкото повече военни бази имаме, толкова по-малка ще е вероятността да станем мишена на терористите:

„Терористите предпочитат да нападат метро, детска градина, болница, улица, спирка, мол – там, където са събрани много невинни и незащитени хора. Терористите са страхливци, те не нападат военни съоръжения, те не нападат военни бази“.

Ех, Паси, Паси… Терористите предпочитат да НАПАДАТ метро, детска градина, болница, улица, спирка, мол – там, където са събрани много невинни и незащитени хора. Терористите са страхливци, те НЕ НАПАДАТ военни съоръжения, те не нападат военни бази.!? Кой да ти налее акъл в главата?

Източник: Дарик радио, Блиц

loading...
Политика

More in Политика

posledni-danni-covid-19-u-nas-171

Легитимен ли е щабът, липсващ в задължителния Национален пандемичен план – кое може и кое не според документа?

април 22, 2020
goranov

Горанов: Как си го представяте? Искате да вземем хеликоптер и да разхвърляме пари по площадите ли?

април 22, 2020
1587545821_0

Европейска солидарност! ЕС иска 10 млрд. лв. от нас, Томислав Дончев – навит!

април 22, 2020
payimage2-7.php

БСП: Времето за проба-грешка изтече. Искаме ясен план за излизане от кризата

април 21, 2020
1587465671

Нинова със скандално разкритие за Лъчезар Иванов след смъртта на Милен Цветков: Лично поиска от нас…

април 21, 2020
big_30_5ad2

ГЕРБ провали изслушването на Борисов в парламента, не искали да правят „огнище на заразата“

април 21, 2020