Коментари

Вържете НАТО, за да мирува селото!

Вържете НАТО, за да мирува селото!

nato

Е, то бива идиотизъм! НАТО, разбирай САЩ, щели да утроят военните си сили по Черно море, щели да похарчат $ 3,4 млрд. за военно присъствие в Европа, да умножат самолетите си над морето ни, да ни тъпчат с „оборудване“ и войници – с едничката благородна и отбранителна цел „да вържат ръцете на агресивната Русия“. Която, вервайте, се готви да ни напада. Но САЩ бдят зорко над сигурността ни. Тъй рече човекът на НАТО Александър Вершбоу вчера в София, посрещнат от родни „ястреби“ и тиражиран от медиите. И като няма как да оправдае военната инвазия на Америка на Изток, подгря супата с „руската насилствена окупация на Крим“.
Не е познал Вершбоу! Не може до безкрай на черното да се вика бяло. Дори българите, които преди искаха да влезем в алианса, сега ненавиждат американците и току благославят с „Fuck“ госпожата Нюланд, чиято псувня по Европа ни е срам да преведем. Тая дама, дето първа призна, че от мирна България САЩ правят „фронтова държава“. Като натъпчат и Черно море с оръжията си срещу Русия, като ни набутат с още 2 млрд. лв. за „военна модернизация“ за сметка на училищата и болниците ни, фронтът май става реалност. Не може обаче вечно да връзваш селото, за да е мирен попът. Вържете НАТО, за да мирува селото!

Велиана Христова, Дума

Коментари

More in Коментари

960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024