Коментари

Грантаджиите вън от родината заедно с бежанците! България е на българите и имаме право да я пазим като Низамов!

Грантаджиите вън от родината заедно с бежанците! България е на българите и имаме право да я пазим като Низамов!

цаца-низ20160412.ewglbjpxor

Работата с бежанците у нас е точно, както е рекъл класикът: едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш. Динков Вълев, прочул се вече като Ловецът на бежанци, просто го направи. Залови абсолютно незаконно проникнали в държавата ни граждани на границата с Турция. За радост на всички родолюбци, го последваха и още истински българи – последният е нашумелият от два дни насам покрай клип в интернет, на който се вижда, че залавя бежанци – Петър Низамов-Перата. И него обаче побързаха да го очернят, изсипа се цял тон помия срещу Низамов, включително от ефирите на националните телевизии, които се опитаха да го изкарат престъпник, наркотрафикант и какво ли още не. Обаче българите вече отдавна знаят от кого са платени репортажите в грантовите телевизии и не се вързаха. А напротив – обявиха, че готвят протест в негова защита и срещу решението на Сотир Цацаров той да бъде арестуван. И дори се запитаха защо главният прокурор не защитава българите, а играе по свирката на платените от „Америка за България“ грантаджийски телевизии.

Защото за всеки родолюбец е ясно, че и Вълев, и Низамов сложиха край на всякави дивотии от сорта екшън плановете на еврочиновниците в Брюксел за справяне с бежанската криза и сополиви покани на лелята канцлер Меркел, която вкара Европа в такава беля, че май скоро ще я споменават наред с друг един неин печално известен сънародник.

Младокът Вълев иска да има сигурност в държавата и го прави. Младокът Вълев, както и последователят му Низамов, може да се пребори за нея и го прави. А го прави на частни начала, защото очевидно не може да разчита на държавните. Та им показва, че ако иска никой да не минава границата ни незаконно, има начин да я оварди. Ако пази населението от неидентифицирани субекти по улиците ни и бежанските ни лагери, има как те да не стигат до там. И ако някой наистина се бори за ред и правата на човека у нас, може да успее.

Понеже българските граждани и те са човеци и също имат права. А тези права предвиждат да имат сигурност и ред в собствената си държава.

Нещо, което хленчещите по повод и без повод от „Протестна мрежа” и Хелзинкския комитет не само не могат да им осигурят, но и се опитват да го провалят. Понеже, ако ги сложат на мястото на Динко Вълев или Петър Низамов, растителността околовръст неудържимо ще избуи от обилно наторяване.

Затова, алчни грантаджийчета и протестърчета, папкайте и слушкайте когото трябва, за да си получавате паричките и оставете България на българите. За разлика от Динков Вълев и Петър Низамов, вие не сте такива. И затова и вашите протести са съставени от броящи се на тлъсто платени палаткаджии, а тях ги защитава целият народ. През тази граница вас със сигурност всички българи на драго сърце ще ви изпроводят навън при господарите ви!

Звездомира МАСТАГАРКОВА, БЛИЦ

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024