Политика

Г-н Джамбазки, има ли национални предатели, гласували ЗА турския език да стане официален в ЕС?!

Г-н Джамбазки, има ли национални предатели, гласували ЗА турския език да стане официален в ЕС?!

Image_5430716_407

Новината, съобщена преди няколко часа от евродепутата Ангел Джабзаки е толкова скандална, че няма как да не се поровим по-надълбоко за детайли около това решение. Както мнозина от вас вече са научили, Европарламентът е гласувал резолюция, с която призовава признаването на турския език за официален език за ЕС, обяви самият Ангел Джамбазки.

Приетият текст гласи: „… 52. приветства инициативата на президента на Република Кипър г-н Никос Анастасиадис турският език да стане официален език на ЕС и настоятелно призовава страните да ускорят този процес…“.

Евродепотатът Джамбазки сподели мнение, че този акт е пряка заплаха за националната сигурност на Република България. „В дългосрочен план е заплаха и за останалите държави-членки, но това си е техен проблем. Щом са решили да се самоубиват – тяхна воля“, изрази опасенията си той.

Джамбазки е категоричен, че когато този текст стигне до Съвета на Европа, България трябва безусловно и безапелационно да наложи вето.

„Не може да има никакво оправдание и никакво обяснение за каквато и да е било позиция, различна от тази, която предлагам. Останалото ще е национално предателство“, заяви Джамбазки.

Веднага си струва да попитаме, защото информацията е оскъдна… Г-н Джамбазки, има ли сред българските евродепутати такива, които са гласували в полза на въпросната резолюция?! Назовете ги поименно!

Рано или късно имената им ще станат известни!

Вече е ясно кой набутва България в ново турско робство. Това са „партньорите“ от ЕС и НАТО, за които сътрудничеството с Турция днес е от жизнено важен алъш-вериш. За България обаче това е въпрос на живот и смърт! В Западна Европа живеят постояно 4-5 милиона турци,и още няколко милиона „приходящи“,които идват за няколко месеца. А това е армия в сърцето на Европа,която чака заповед за действие.Не може да му се отрече на Ердоган ,че мисли.

А може би пак Путин е виновен за целия този либерален кретенизъм? Риторично питаме нашите „полезни идиоти“?

Нашите подлизурковци естествено са готови да приемат с кравешки възторг всякакава директива от Брюксел, защото била в бон-тон с тяхната „евроценностна ориентация“. Очевидно е, че и турският език се вписва в това.

Източници: Труд, Ангел Джамбазки, фейскбук, коментари в мрежата

More in Политика

Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024