Коментари

Кампания #Je suis Roma! А баба Яна от с. Симеоново ще стане ли лице за правата на бити и грабени?!

Кампания #Je suis Roma! А баба Яна от с. Симеоново ще стане ли лице за правата на бити и грабени?!

d0bcd0b8d182d0bad0be

Европа пак пресоли манджата и демонстрира двойните си стандарти в опита да извлича максимално дивиденти за политиката на политкоректност, която води. От случая с бития и унижаван Митко от Овчеполци тръгна цяла кампания за правата на ромите, която се изля в социалните мрежи, а разни евродепутати и еврочиновници побързаха да запишат собствен актив от случая.

Удивително! Един комплексар пребива циганин и настава бясна паневропейска ПР акция!Арести, обвинения в расизъм, дискриминация, потъпкване на човешки права – все мехлем за душата на БХК, които с разтворени обятия чакат подобни случаи, за да тръгнат да раздават своето „правосъдие“.

И тъй като знам, че веднага ще бъда заклеймен като фашист, расист и с още клишета, изсипвани като помия срещу всеки, несъгласен с действията на такива като БХК, бързам да уточня, че не одобрявам самата случка на насилие и унижение. Конституцията е ясна в това отношение: 

Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.

(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние…. 

Но случката можеше да бъде и с обратен знак – и питам: как биха реагирали тогава въпросните „правозащитници“?

Питам още: защо Европа и БХК си затварят удобно очите и ушите при стотиците случаи на насилие от страна на роми към безащитни възрастни хора? Или тези случаи минават в графа „криминални“, а другият е по-особен – той е политически, антилиберален и трябва да се разшуми така, че всички да полудеят и да си сложат значки Je Suis Roma!

На практика БХК и Европа провеждат позитивната дискриминация!

20140719.czlxoxyfql

Защото отдавна у нас циганите имат права да те ограбят, да бият лекари, полицаи, да те оберат от собствената ти къща, да крадат ток, вода, да не плащат данъци. Още много права имат но задължения никакви. ДО КОГА ТАКА?!

А баба Яна от село Симеоново, Ямболско, ще стане ли лице на световна кампания за права на българите? А останалите хиляди пребити, ограбени и изнасилени българи, нападани ежедневно? Та затова – плюя аз на двойните либерастки стандарти! Искаме истинско равенство, не фалшименто каквото е сега!

Валентин Георгиев

 

More in Коментари

960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024