Политика

Новина от първа ръка: „Пеевски си отива!“

Новина от първа ръка: „Пеевски си отива!“

ББ655-402-bojko-borisov
„Пеевски е най-удобната дъвка на обществото. Но той си отива. Интересно ми е после какво ще говорят. Истински се забавлявам, когато чувам как говорят дори нашите партньори“. Това обяви от първа ръка в предаването на Цветанка Ризова по Би ти ви Бойко Борисов.
Според запознати това е потвърждение, че депутатът от ДПС Делян Пеевски наистина напуска страната.
От къде Борисов има такава информация за политиците, особено за онези от други партии?! Любопитно е като какъв един премиер обявява отпътуването на един бизнесмен и политик. Имат ли сделка за безпрепятствен коридор за напускане. Какви задкулисни сделки текат в българската политика извън погледа на обществото. Гражданите научиха за ЕМИГРАЦИЯТА на хъша Пеевски лично от министър-председателя в ефира на най гледаната телевизия!
После подхвана неговата си любима „дъвка“ за корупцията:
„Корупцията винаги е голям проблем. Обществото трябва да знае, че всеки, който пипа държавните пари, ще бъде санкциониран. Ще бъда безкомпромисен.“

На въпрос ще бъде ли уволнен министър Ивайло Московски заради корупционния скандал в ДАИ, Борисов заяви твърдо: „Не. Ивайло Московски съдейства да бъде разкрита тази престъпна схема. Той е помогнал, вместо да ги прикрие, както е било години наред преди това.“ Ето днес има повдигнато обвинение за злоупотреби във военно министерство. Ненчев няма да си ходи, защото също е съдействал“.
На въпрос дали ще бъде уволнен министър Москов заради ваксините., последва следния отговор: „Ние сме убедени, че това което е направено не е в ущърб на държавата. Ситуацията беше такава. Нека прокурорите да приключат разследването и след това ще коментирам. Неговите хора го предадоха и го оставиха самичък, а ние като партия стоим зад неговата реформа. Аз не знам някой по-кадърен здравен министъра да е имало и да прави реформа“. Така Борисов обясни подкрепата си за здравния министър. Той даде и пример: „Направи много добри неща, поевтиняха лекарствата, фармацевтичните компании връщат пари“. Бойко Борисов се ядоса от предложението на водещата да пусне откъс от интервю на Радан Кънев. „Не ме интересува какво е казал. Не го слушам. Дори сега ще си запуша ушите“, закани се той. Премиерът скастри Ризова, че му хаби ефирното време, а има 700 въпроси към него. В крайна сметка интервюто му не бе излъчено.
Източник: Novini.bg, Bnews

More in Политика

big_payimage-6266907c4

Израел крои голям план за България през главата на Турция

май 16, 2024
welt-deset-darzhavi-es-otkazaha-da-928

България сред тях ли е? Welt: Десет държави от ЕС отказаха да дадат на Украйна „гаранции за сигурност“

май 15, 2024
бнб

Управителят на БНБ: България няма да изпълни критериите за еврото до доклада през юни

май 14, 2024
shalamanov_bgnes

Ястребът Велизар Шаламанов: Смените, които прави Путин, не са добри новини за Украйна и за нас, защото са верни решения

май 13, 2024
радев,радев

Радев остро срещу Силяновска: РСМ да спазва договорите, вкл. този за Приятелство и добросъседство

май 13, 2024
1010x570

Американците ни натискат да дадем на Украйна безплатно двата реактора от АЕЦ „Белене“?

май 11, 2024