Коментари

Няма дим без огън! САЩ са ни отписали от картата и ни готвят за вилает на Турция!

Няма дим без огън! САЩ са ни отписали от картата и ни готвят за вилает на Турция!

7_876

В речта си онзи ден в Хановер Обама пространно говори за ЕС, за фронтовата линия и чл. 5. Посочи поименно всички страни-членки, на които разчитал за отстояване на демокрацията. Без една – България !

Балтийските страни, Гърция, Румъния, Полша, Чехия, Словакия, Унгария …..Всички бяха поименно цитирани. Само ние – не.

Не можем да не припомним, че това е втория път, когато американският президент пропуска съзнателно България във важна политическа програмна реч за Европа. Когато говори на срещата на НАТО във Варшава след Крим, той обяви, че “ Съединените щати ще защитават териториалната цялост на Литва, Латвия, Естония, Полша и Румъния „. И млъкна. За териториалната цялост на България не каза нито дума.

Нищо в такива случаи не е случайно. Всяка дума и запетайка се проверява по десет пъти, преди да бъде публикувана. Предвидени са интонациите, дори ръкоплясканията са програмирани.

Програмирано е и отсъствието на България от речите на американския президент. Това потвърждава оценката, че Съединените щати са ни отписали от картата като България и са ни приписали към Турция като вилает.

И да не се заблуждаваме, това не започва от Крим. То е планирано още преди 89-та година и възродителния процес. После чрез Ран-Ът бе разнебитено селското стопанство и индустрията, създадено бе ДПС, разбити бяха разузнаването и армията, нарязани бяха самолетите и ракетите, държавата бе разпродадена и дадена за управление най-вече на слуги, префасонирани като политици.

Васил Василев, Фейсбук

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024