ОБЩЕСТВО

Перата: Майка ми е съсипана, засегнах бизнес за милиарди!

Перата: Майка ми е съсипана, засегнах бизнес за милиарди!

perata-371445
Домашен или следствен арест – не е приятно. Явно някой хора са преценили, че е по-добре да не се меся в бизнес за милиарди долари, а именно трафикът на бежанци. Мярката ми не е обективно наложена. Трима афганистанци, същите на вид като от клипа, са изнасилили 21-годишно момиче във Виена.Всяка 3-та минута в Германия се извършва изнасилване, като почти 100% от извършителите са мигранти. Според лекарка, работеща в престижна болница в Мюнхен, всеки трети от тях е болен от СПИН. Това заяви в ефира на БТВ Петър Низамов – Перата, който бе арестуван заради връзването на бежанци със свински опашки и незаконното им задържане.
Обвиняват ме в нещо, което не е престъпление. Някой е преценил, че не бива да се меся в нечии финансови интереси за милиарди долари годишно – каналджийството, каза той.
И попита защо журналистите се обръщат срещу българите. На въпрос дали приема обвинения, че искал да ги ограби, Перата заяви, че това е лъжливо обвинение. „Всяка история, дори и лъжлива, трябва да е логична. Дори и те, присъствах на разпита на бежанците, не казват, че са били ограбени. Не съм толкова слабоумен, за да ходя да грабя хората и да се снимам. Клипът имаше друг ефект, а именно дали да влязат в страната ни. Афиширал съм се, че ходя на границата. Имаме група във „Фейсбук“, провеждаме и протести“, разказа той.
Още след Кьолнските нападения аз направих група срещу мигрантите във Фейсбук. Тогава започнахме да се събираме всяка събота на протести в Бургас срещу мигрантите. Поставихме исканията си до институциите – да се построи стена на границата, да се забрани достъпа на мигранти до България… Те не ни чуха”, коментира Петър Низамов-Перата.
По думите му той е бил нападнат и затова с групата му са натръшкали и вързали миграните на земята.
Не знам кой българин би съжалил, че е направил добро за опазването на границите на България”, заяви Перата, запитан дали изпитва угризения за извършените граждански арести.
Той изтъкна, че винаги е заставал с името и лицето си зад гражданските протести и никога не е твърдял, че отива на разходка по границата.
„ Исках да бъда прегледам, бях наранен в дясното око“, уточни още Перата, който не скри факта, че майка му е съсипана от случая.
„Никога няма да кажа кои са момчетата, които са били с мен. Не съм предател, а те виждат какво се случва с мен. Тези момчета са си изпълнили дълга към България. Все едно живее в Османската империя. Няма да афиширам имената им“, заяви Петър Низамов.

Поредната изява по медиите на Низамов породи спорове във фейсбук, като мненията са доста противоположни. Докато едни настояват, че имало закони и ред, които трябва да се спазват, други твърдят точно обратното:

Ти да не си изперкал ве, човече? На Луната ли си живял последните 25 години, че говориш за закони и държава?

Шокиращо е поведнието и говоренето ПРОТИВ опазването на границите ни, което се вижда по националните ни телевизии. Какви хора според вас-предатели, са вдигали въстанията за освобождаването на България? Такива като вас-мижитурки, или такива като Перата?!

Източник: Novini.bg

More in ОБЩЕСТВО

свещ

Тъжна вест: Отиде си голям български поет! СНИМКА

март 29, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
big_768206

Скандал в парламента: Кой шмърка в залата и кой ползва крем от тестис на усурийски тигър

март 29, 2024
171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
парите

Енергийно дружество предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли

март 28, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024