ЗАБАВНО

Порция смях! Вижте 11 от най-неприличните имена в света на известни личности! (снимки)

Порция смях! Вижте 11 от най-неприличните имена в света на известни личности! (снимки)

именаdownload

Ако сте решили да избирате име на детето си или на домашния си любимец, следващия списък не ви го препоръчваме. За сметка на това пък е задължително да го прочетете и да си вземете дозата смях за деня. Няма опасност от предозиране.

Ренато Курчо – един от основателите на италианската крайно лява терористична организация „Червените бригади“.

Употребата на умалително е просто израз на нежност и обич, а не за да се назове малък предмет.

Алексей Куропаткин – руски офицер, генерал от пехотата и генерал-адютант. Участник в руско-турската война (1877-1878 г.).

Фамилията му означава яребица. Ако подрастващите знаеха кой е той…

Луис Курвалан – бивсш лидер на комунистическата партия в Чили. По времето на диктатурата на Пиночет е политически затворник. За освобождението му спомага СССР, където и получава политическо убежище.

Едва ли фамилията му се дължи на афинитетът му към определен тип жени.

Фанети Мазакура – въпросният господин е от област Уимбълдън и е бил член на британския парламент.

Представете си следната ситуация: при политика от Уимбълдън идва на посещение български дипломат, който си подава ръката, за да се здрависа с домакина, а онзи с усмивка му казва: „Фанети Мазакура”.

Николас Мадуро – венецуелски политик, 75-ти президент на Венецуела. Вицепрезидент и министър на външните работи в правителството на Уго Чавес.

Едва ли името му е израз на политическа коректност.

Аба Ебан – израелски депутат и политик, бивш външен министър на Израел. В годините на социализма изкарваха хората за шпалир, които скандираха и размахваха цветя и знаменца. Как ви звучи това скандиране при първото посещение на израелския държавник „АБА ЕБАН в България“?

Да викат Ебан, някак си невърви. Затова предвидливите специалистите в ЦК на БКП заменят буквата „б“ с „в“ и прекръстват  израелският външен министър на Аба Еван, а за света си остана Ебан.

Мърша Макдермот–  британска историчка и писателка, чуждестранен член на Българската академия на науките от 1987 г. и доктор хонорис кауза на Софийския университет от 2007 година. Транскрипцията на името й е леко изкривена, защото при спазване на правилата се именува на български Мърша, затова родните лингвисти я прекръстват на Мерсия Макдермот.

Джо Путка– режисьор, САЩ. Всъщност се опитахме да намерим повече информация за този режисьор, но се натъкнахме на всякакви клипове и снимки, носещи фамилията му.

Йохана фон Путкамер – съпруга на Ото фон Бисмарк. Железният канцлер да му мисли с такава съпруга. Канцлера е главен подбудител и застъпник за освобождението на България.

Хосе Кура – оперен певец, тенор и диригент надарен с артистичност и изключителни вокални способности. Участвал е в многобройни телевизионни оперни постановки и концерти по целия свят.

Представяте ли си какви творби се леят под размаха на фамилията му.

Павел Пишка – чешки посланик. Пишка събужда усмивки у мъжете и греховни помисли у дамите. Още преди 10-ти ноември родните медии въведоха практиката да сменят неблагозвучните имена на западняци с приемливи за окото и ухото имена. Но конфузната фамилия не е променена нито на Пашка, Пешка или пък на Пушка.

Всъщност с таква фамилия напълно покрива критериите за посланик на любовта.

Източник: Jilo.bg

 

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023