Политика

Чисто и просто: „ГЕРБ е чиста партия, затова ни дебнат!“…. и още днешни бисери от Първия!

Чисто и просто: „ГЕРБ е чиста партия, затова ни дебнат!“…. и още днешни бисери от Първия!

GERB-kampania-Arena-Armeec-4

КАКВО Е ЧИСТО И ПРОСТО? КЪПАН МИЛИЦИОНЕР! МОЖЕ И ПОЖАРНИКАР.

С какво блесна днес Първият в държавата и как реагират форуми и социални мрежи:

„Затова съм Ви събрал, защото всеки един от вас носи политическа отговорност. Всяка партийна организация, трябва да бъде толкова чиста, кристално в борбата с корупцията, че темата не трябва да се вдига до мен. Прекрасно знаете по места къде какво обществото не би приело – няма да го правите – край!”

Това каза  Бойко Борисов и лидер на ПП ГЕРБ по време на Националната работна среща на ПП ГЕРБ, предаде „Фокус”.

Той посочи, че никой не помага на ГЕРБ и правителството в борбата с контрабандата, а напротив – „ходят да се пазарят с контрабандистие да ни свалят”.

Това, че днес другите изглеждат слаби, не трябва да ви подвежда изобщо, защото те се организират на принципа на общия враг. Адвокатите на мафията, адвокатите на „Мултигруп”, стават борци за корупцията и около тях и те с тях почват да се обединяват. Ако докопам някого от вас, милост няма и вие го знаете. Пощада за никого няма да има, избълва още Борисов и отбеляза, че лица, които са били начело на партията като Искра Фидосова, вече не са част от партията.

А кои фирми печелят големи поръчки-все фирми на ГЕРБ. За това Борисов тактично пропуска подробности…Срамота е да се говорят такива неща при положение,че хората сами виждат,то просто няма как да не се види защото е очевадно.

Каква чиста партия, огледайте се във всяка една обществена поръчка в София или други градове и ще видите корупция марка ГЕРБ. Кранът, който падна в София, е на строеж на сграда с инвеститор някаква кипърска фирма – уж частен инвеститор,а една част се финансира от еврофондове,та дори и от бюджета,по тв изявления дава племенникът на бившия главен архитект Диков. И това е във всяка една поръчка.

24

И още от Борисов:

„Българинът вижда, отчита, подкрепя, но само малко съмнение в нас да се появи и сме приключили”, каза още Борисов и посочи, че именно корупцията е довела до това монолитна партия като БСП да се срине до 10-12% подкрепа.

„Не е отговорно да се правиш на опозиция, в същото време да си мериш процентите, че си в Реформаторския блок, даже е смешно”, изтъкна Борисов.

Той не спести и критики към работата на евродепутатите си, които повече се занимавали с брюкселските си дела и на моменти нямали нужната реакция, когато опозицията у нас атакува кабинета с евродокументи и доклади.

„Днес повече от всякога ПП ГЕРБ е натоварена с тази отговорност, която нито една политическа партия не е носела през 26 годишния преход“, твърди Борисов.
Така е, голяма отговорност! Никой преди ГЕРъБ, не беше теглил такива заеми! Сега „отговорно“ си ги разделете!

Източник: Dir.bg

http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-gerb-izbori2013-natzionalna-rabotna-sreshta-22341710?nt=4

 

More in Политика

горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024
радевbig_1b5a

Служебният кабинет се оказва по-сложен и от ротацията, задава се нова политическа каша

март 25, 2024