Други

Асен Гаргов с разтърсващо признание: Лили ме прокле! Болен съм от рак!

Асен Гаргов с разтърсващо признание: Лили ме прокле! Болен съм от рак!

гаргов2253

Мъжът, делил постеля с Лили Иванова цели 16 години, се бори за живота си. Легендарният композитор и певец Асен Гаргов, който минава за голямата любов на естрадната икона, е покосен от рак. Притиснат от бедност, Гаргов не може да си позволи адекватно лечение в чужбина. В този най-труден за него момент Лили Иванова е отказала да му помогне, научи сензационно вестник „Всеки ден“. Нещо повече – Гаргов е убеден, че здравословните му проблеми са индиректно свързани и с бившата му жена. Преди години, когато връзката им се разпадна, Лили го проклела тежко на финала. Накрая злобно изсъскала: „И да знаеш – моите клетви хващат!“

Днес, болен и беден, горделивият Асен категорично не искал да се обръща за помощ към бившата си любима. Негови приятели и колеги обаче се свързали преди дни с Лили и й разяснили тревожната ситуация – Гаргата е болен от рак, лечението е скъпо и той не може да си го позволи. Нужна била терапия в чужда клиника, която възлизала на 35 000 евро – непосилна сума за бедния музикант.

„Аз ли пак трябва да плащам? Все Лили да оправя сметките! Да му плати тая, с която тръгна, бе! Нямам възможност! Хич да не се надява“, троснала се начумерената Лили Иванова. „Беше ни неудобно да предадем на Асен какво е казала. Споменахме му, че нямала възможност, а той се ядоса, че изобщо сме й звъннали. Каза ни: тя е толкова лош човек, аз съм я отписал. Накрая ни каза, че като нищо е болен заради нейното жестоко проклятие“, разказват колеги на музиканта, създал един от големите хитове на демокрацията – „Развод ми дай“.

Асен за последно се разочаровал от безмилостния й характер преди месец. Въпреки драматичната им раздяла отпреди повече от 20 години, певецът се обадил на звездата за рождения й ден на 24 април, но за благодарност тя му треснала телефона. „Исках да стопя ледовете между нас, на години сме вече, нормално е поне да се поздравим, ако се срещнем на улицата. Но вместо да се държи човешки, тя дори една дума не каза“, вбесил се композиторът. Той искал да й сподели и за здравословните си проблеми, но не му се удала тази възможност.

След претърпяното унижение Гаргов се зарекъл никога повече да не проговори на бившата си, дори самата тя някой ден да реши да му се извини. Заръчал и на близките си – ако се случи най-лошото, да й забранят да идва на погребението му. Асен Гаргов е убеден, че е сред малкото, които не са използвали Лили като повечето мъже в живота й.

product_additional_real_8337_1

Примата живя с композитора цели 16 години, но страстната им история приключи с бурен разрив, след като Лили го спипа на калъп с 18 години по-младата архитектка Даниела, която после стана и съпруга на певеца. В дъното на забежката на Гаргов обаче била самата прима от Кубрат, защото тя го отблъснала тотално за желанието му да му роди дете, тъй като не искала да провали кариерата си. Това отвратило копнеещия за наследник Гаргов и след категоричния отказ на певицата започнали изневерите. Композиторът обаче проявил достойнство навремето и след като паралелната любовна връзка станала достояние на естрадната лъвица, той сам се изнесъл от апартамента. Оттогава двамата не искаха да се погледнат с години.

Самият Асен бил толкова огорчен от ледените принципи на Лили и признал, че в прочутата песен „Развод ми дай“, докато пеел „характера ти зъл и див“, си мислел не само за БКП, но и за самата Лили. „Страшно тежък човек! Пред нея постоянно имах чувството, че съм на изпит“, оплаквал се пред приятелите си той.

Композиторът успя да си отмъсти, като й направи куп спънки, за да не пее „Детелини“ и други негови парчета заради униженията, които изживял с нея. Асен Гаргов обаче се оплака преди няколко години, че Лили здраво го е клела. И наистина – кариерата на Гаргов отдавна залезе, той изпадна в забвение и нито един негов хит не се чу след „Развод ми дай“. А неотдавна му поставили и жестоката диагноза рак…

Лили Иванова и Асен Гаргов се залюбват през 1975 г. По това време певицата е на върха на кариерата си и е омъжена за Янчо Таков, син на комунистическия велможа Пеко Таков. Гаргата се среща с Лили като заместващ китарист и любовта им пламва едва ли не на сцената. Звездата са развежда и заживява с Асен, а връзката им продължава цели 16 години.

Всеки ден

http://www.vsekiden.com/198598

More in Други

13213213123

Тръпката е в головете с новия Топ Маркет от efbet.com

февруари 23, 2024
терзо-1

Честито на Промяната! Терзиев си назначи внука на главния прокурор от Възродителния процес за свой заместник / СНИМКИ

декември 19, 2023
php7l4o5q_559x345

Тръмп се предаде, протести пред съда в Ню Йорк

април 4, 2023
745-425-ania-pencheva

Крадци разплакаха дъщерята на Аня Пенчева / СНИМКА

януари 4, 2023
big_the-white-house-g26ceb19cb_1920

САЩ: Ще има „тежки последствия“, ако Путин предприеме подобни действия

септември 21, 2022
big_19989366_1441243045968049_6929695377277166154_n-720x380f12

Репортер атакува Асен Василев, докато се храни в ресторант до Народното събрание, последва екшън

юли 15, 2022