768x432

Голям! Наистина голям политик, който милее за народа и Родината си! Жалко, че нямаме и ние такъв като Виктор Орбан!

Американският президент Барак Обама и САЩ насърчават нелегалната миграция в Европа, защото те искат да я напълнят с мюсюлмани. Това обяви шефът на кабинета на унгарския премиер Виктор Орбан, цитиран от „Асошиейтед прес”. Миналата есен лично унгарският министър-председател Орбан разобличи и атакува ролята на Сорос в миграционната криза в Европа. От друга страна тези дни Бил Клинтън си позволи пренебрежителен коментар за Унгария, на който Будапеща реагира твърдо.

Янош Лазар също така определил родения в Унгария американски финансист Джордж Сорос като „знаменосец” на имиграционните политики на Обама за Европа и подчертал, че „някои американски кръгове” искат Европа да бъде „разводнена… така че Европа и Америка да могат да си сътрудничат без задръжки”.

Говорителят на Белия дом Джош Ърнест е посочил по този повод, че не бил запознат с коментарите на Лазар, но добавил: „Не съм сигурен, че си заслужава да им бъде отговаряно.“

Лазар нарекъл Сорос патрон на бившия американски президент Бил Клинтън и на съпругата му Хилари Клинтън, която е фаворит на демократите за кандидат-президент, и поддръжник на Демократическата партия, който бил „готов да засили дейността си срещу Орбан”.

„Не толкова отдавна, по време на посещението си в Европа, президентът Обама ясно се изказа в полза на важността на миграцията, заселването и дори принудителното заселване (на мигранти)”, коментирал Лазар по време на пресконференция.

Обама и Америка „следват много силна политика в полза на миграцията, на нелегалната миграция в интерес на това да има колкото се може повече мюсюлмани в Европа”, изтъкнал още приближеният на Орбан.

Говорителят на Белия дом Джош Ърнест каза, че не е запознат с коментарите на Лазар, но каза: „Не съм сигурен, че те заслужават отговор.“

КОМЕНТАРИТЕ В МРЕЖИТЕ И ФОРУМИТЕ СА ПОКАЗАТЕЛНИ:

Целта на цялата тази каша, забъркана преднамерено от САЩ, е да се отслаби максимално Европа, да стане отново зависима от САЩ и да се оправдае наводняването на Европа с американски войски, танкове, ракети, ПРО и полигони – всичките насочени не към истинската напаст – ислямистката чума, а към Русия. Ако има мир по света, САЩ ще фалират скоропостижно, защото икономиката им се крепи на военно-промишления комплекс и безумния военен бюджет. Затова им трябва измислена заплаха и враг, голяма заплаха и голям враг. Тоест – Русия.

Прав е Орбан и трябва най-после да започне да се говори за това и дори да се съставят дела за подривна дейност, а не да се оставят фондацийките да прокарват рушащите не само ЕС, но и държавите по целият свят американски политики и скрити операции докарали всички до ръба на световен конфликт и хуманитарни кризи. Ето как се организират и плащат „протести“ от фондацията на Сорос „Отворено общество“. http://images.focus-news.net/8325d0fc0ecda1fda851b9c298ee55d2.jpg

News.bg

https://news.bg/int-politics/sasht-iskat-da-napalnyat-evropa-s-myusyulmanski-migranti-skochi-ungariya.html