Европа

Нов секс скандал тресе Германия! Бежанци насилиха 18 жени по време на музикален фестивал!

Нов секс скандал тресе Германия! Бежанци насилиха 18 жени по време на музикален фестивал!

насилници20150926.lybatqnzjn

18 жени, участвали в музикален фестивал в германския град Дармщат, подадоха оплаквания, че са станали жертви на сексуална агресия. Арестувани са трима кандидати за убежище от пакистански произход, съобщават Франс прес и БТА. 

Полицията на Дармщат не изключва възможността да бъдат подадени и други оплаквания. Сексуалните посегателства са били извършени през нощта на събота срещу неделя по време на фестивал на открито в центъра на града. Три жени още тогава са се обърнали към полицаите, които охранявали фестивала, и това е довело до ареста на трима търсещи убежище на възраст от 28 до 31 години, родом от Пакистан. Още петнайсет жени са се свързали със силите на реда по-късно, се казва в изявление на полицията.

Припомняме, че преди време Германия беше шокирана от груповите нападения срещу жени в новогодишната нощ в Кьолн. Според полицията те са били дело на мигранти от Северна Африка. Стотици жени станаха жертви на сексуален тормоз, изнасилвания и грабежи, извършени от често пияни мъже. Местните власти бяха обвинени, че бавно са реагирали на невижданата по мащабите си агресия.

Жертвите в Дармщат описаха подобен сценарий. Те обясниха, че са се оказали заобиколени от мъже, които ги подложили на нежелани сексуални контакти. Полицията уточни, че в момента изяснява дали нападателите са се опитвали и да оберат жертвите.

Блиц

http://www.blitz.bg/news/article/416336

More in Европа

1010x570

Борис Джонсън: Ако Украйна загуби, това ще бъде краят на нашата хегемония

април 18, 2024
1010x570

Белгия разследва мрежа за руско влияние в Европейския парламент – предполага се, че евродепутати са получили пари от Москва

април 12, 2024
евро хърватия

Лоша икономическа новина от Хърватия година след приемането на еврото

април 4, 2024
Image_17542094_40_0

Разследват Урсула фон дер Лайен за измама с COVID ваксини

април 2, 2024
борел

Жозеп Борел: Западът подкрепя Киев в полза на своите интереси, а не от любов към украинците

март 26, 2024
орбан402460791

Орбан: Западът може да изпрати войски в Украйна до два-три месеца. Брюксел е пленник на мрежата на Сорос

март 22, 2024