Политика

Пореден заместник на Кери идва у нас да инструктира колониалната си администрация!

Пореден заместник на Кери идва у нас да инструктира колониалната си администрация!

помощник5e_7gq1hc
На разстояние от седмица време у нас идва втори заместник на Джон Кери! При предишното посещение на американски чиновник стана така, че беше приет с почести от президент и премиер. На дипломатически език това означава колониален статут на България по отношение на САЩ. Или администрация, назначена в окупирана държава. И липса на самоуважение на ръководители на държава.
Американският помощник-държавен секретар по контрол на въоръженията – Франк Роуз, започва обиколка из Европа, която включва и България. Това предаде ТАСС, като се позова на пресслужбата на Държавния департамент.
Обиколката на Роуз започва днес и ще продължи до 21 май. Визитата в България ще е на 16 и 17 май. Предвидени са срещи с представители на правителството.
Пред ТАСС Роуз подчертава, че системите в Полша и Румъния били с цел защита от заплахи, които идват извън евроатлантическия регион и не били насочени срещу Русия. Агенция „Стратфор“ от вчера обаче директно назова, че всичко се прави срещу Москва. Такава е съдбата на фронтовите държави, сред които сме и ние.
Това е добра новина за марионетките. Какво уважение, всяка седмица приеми и банкети с потупване малко под кръста за продажбата на държавата и земята на БОТЕВ и ЛЕВСКИ. Следва нов заем за старо оръжие….
Колко ли милиона, ще ни струва тази среща, особено след като на „паради ни“ видяха с какво разполагаме?!
И да вземем да подарим на нашите управници по едни наколенки, че нещо много често почна да им се налага да бият чело!!!
А може би ние ще си платим за „удоволствието“ че има чужди войски в „неЗАВИСИМА“ България?!
САЩ и НАТО са започнали да разгръщат военна инфраструктура до руските граници, реализират „противоракетни планове“ и увеличават военните си разходи, каза неотдавна руският министър на отбраната Сергей Шойгу.

„Такива действия ни принуждават да вземем адекватни ответни военни и военно-технически мерки – продължи Шойгу. – При това искам отговорно да заяви – ние сме против надпреварата във въоръжаването“.

Източник: Dir.bg

More in Политика

тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024