Коментари

ПРО – типичен пример за идиотщината да си съюзник на САЩ!

ПРО – типичен пример за идиотщината да си съюзник на САЩ!

pro_ssha

За това колко трябва да си тъп, за да бъдеш съюзник на САЩ може да се види по случая с ПРО. Тия радари и ракети-прехащачи, те по никакъв начин не защитават Румъния или Полша. Те са срещу междуконтинентални ракети, т.е. хипотетично пазят САЩ.

Но заради тях, към Румъния и Полша се прицелват други ракети – с малък и среден обсег, срещу които ПРО не работи. Т.е. за да пазиш САЩ, се съгласяваш ти самия да станеш мишена. И какво ти дават в замяна? Някой има ли отговор какво се получава в замяна на това, че си станал мишена, за да пазиш Америка 🙂
И това не е първият подобен случай. През Втората световна, Румъния прави идиотския ход да прати войски на Източния фронт. Германците ги пращат на най-гадните места и ги ползват като „пушечно месо“.

Нашият цар постъпва мъдро като разстрелва един генерал и обявява, че народът и войската са русофилски и няма как да ги прати на Източния фронт… 🙂
Изобщо, това да си съюзник на западна сила, си е идиощина от всякъде…

Добри Божилов, фейсбук

И ОЩЕ ЕДНО МНЕНИЕ ПО ТЕМАТА:

Нищо не пазят! Дори САЩ не могат да пазят!

Предпоследното поколение руски междуконтинентални ракети отдавна направиха безполезна идеята за противоракетен щит на САЩ поради простата причина, че руските ракети летят първо няколко пъти по-бързо от противоракетния щит на САЩ и второ, че маневрират непредсказуемо, което ги прави практически неуловими. За последното поколение да не говорим. Знаем го, това е публично известно.

Което прави противоракетния щит на САЩ в Европа противоракетен само на думи. Не, че това не е пределно ясно и на САЩ. Но те продължават с изграждането му, понеже неговата скрита и основна функция е да бъде част от програмата за внезапен глобален удар срещу Русия.

„Заплахата“ Иран няма нищо общо. Тя е зарибявка за тъпанари и храна за сервилни медии. Картата много ясно говори къде е Полша и Румъния и къде е Иран.

И това на Путин, Русия и руските военни, дори на нас ни е пределно ясно. Което прави Румъния и Полша да живеят под мерника на ядрените стратегически сили на Русия. И ние не сме далеч от този момент.

Армен Попов, фейсбук

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024