Коментари

САЩ и НАТО действат като престъпници, навлизайки в двора на Русия!

САЩ и НАТО действат като престъпници, навлизайки в двора на Русия!

voenni-sili-varna

На Петата Московска конференция по международна безопасност, която се състоя наскоро, присъстваха официални военни делегации от 52 държави (в т.ч. Китай, Индия, Пакистан, Индонезия, Иран) представляващи над 3.5 милиарда от човечеството, т.е., 50%, без да добавяме аташетата на англосаксонсия свят, които също присъстваха – още около 30 държави. Това далеч не може да се нарече изолация.

Ако „катализатор на евроатлантизма“ означава засилване на пропагандата, психологическите и информационните операции от страна на „демократичните“ държави към своите граждани и изкуствено насаждане на страх и параноя, то несъмнено Русия е „катализатор“.

На средноинтелигентния човек (не русофоб) обаче му е ясно, че не Русия се разширява и застрашава НАТО, а именно обратното се случва. САЩ чрез НАТО притискат Русия, която просто се защитава. В момента се работи по схемата action-reaction-counteraction, т.е., САЩ и НАТО, действайки като престъпници навлизат в двора на Русия, насочвайки оръжията си към нея (action). И когато Русия застава на прага на дома си и е готова да се защитава (reaction), престъпниците изтръпват в див ужас от „наглостта“ на Русия, че не им позволява да я разграбят и унищожат, като не само, че не напускат двора й, но докарват още престъпници, т.е., откриват допълнително натовски щабове, разполагат личен състав и въоръжение (counteraction).

2206_ao1wl

Това, даже и на този етап вече, дотяга на европейската общественост. Изборите в Австрия са само началото.

САЩ, чрез НАТО, разделят Европа, а това е пагубно за континента, от което печели единствено и само Вашингтон. Фактът, че французи и италианци излъчиха филми за случилото се в Киев преди 2 години, категорично свидетелства, че истината, макар и мудно, излиза на повърхността, а пропагандата става все по-малко ефективна.

Особено с участието си в Сирия, Русия натрупа много симпатии сред обикновените граждани на ЕС, докато САЩ губят репутацията си, при това, не само в Европа, но и в Близкия Изток, където имаха силни позиции, особено след вакуума, който се получи след разпадането на СССР. А русофобската риторика на вредни за ЕС троянски коне като Полша, Литва, Латвия и Естония единствено вреди на Европа, чийто враг не е Русия, а САЩ (достатъчно е да погледнем какво се случва около TTIP).

Обективната реалност е такава, че така наречената Стара Европа не иска да воюва срещу Русия, защото помни двете световни войни, както и кой беше единственият абсолютен печеливш – САЩ.

У нас пък индивиди като Инджев, Коритаров, Йорданов и други техни привърженици са вече белязани от общесвото ни, бидейки обект на смях, подигравка и ненавист. Погледнете българските граждани – дали са консолидирани около така наречените евроатлантически „ценности“ и дали са готови да жертват живота си за чужди интереси, воювайки (самоубивайки се) срещу Русия – риторичен въпрос.

Путин се явява катализатор, но на разпадането на НАТО.

Иван Атанасов, фейсбук

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024