ИНЦИДЕНТИ

Така се строи у нас! Асфалт за 33 млн. лева се разцепи и погълна автомобил!

Така се строи у нас! Асфалт за 33 млн. лева се разцепи и погълна автомобил!

дупка644183

Шофьор с „Рено Клио“ пропадна в огромна дупка на улица „Иван Вазов“ в Сопот. Инцидентът стана около 13:00 часа днес и отцепи за повече от два часа движението в този участък само в едната лента. Улица „Иван Вазов“ е част от Подбалканския път София-Бургас и поема огромен трафик в региона.

На повърхността на пътя дупката, в която пропадна Реното на Гено Берберов, е с диаметър повече от метър, но в дълбочина се разширява. Надолу тя зейва като кладенец без дъно. „Движех се с колата по улица „Иван Вазов“ към източния край на града. Точно преди да в свия вдясно към нашия блок намалих скоростта. И когато се опитах да потегля, колата не можеше да помръдне“, разказва пред Марица.бг пострадалият Гено.

„Бях в шок, не можех да допусна, че под асфалта има такъв кратер“, кахъри се мъжът. На място се събра целия квартал, за да помогне на Гено да изтегли автомобила от огромната дупка. Един човек донесе голяма дъска, друг предложи да теглят колата с въже. „Бях първият уведомен за инцидента“, заяви кметът на Сопот Деян Дойнов. Той повикал полиция, на място пристигна и екип на пожарната, за да изтегли Реното на Гено. „Категорично ще съдя общината“, заяви потърпевшият сопотнец.

„Последният ремонт на улица „Иван Вазов“ бе през миналата година, когато се полагаха нови тръби за водопровод и канализация. През 2015 година общината взе 33 милиона по този проект, ето какво се крие под асфалта“, коментира Гено. Той не уточни какво обезщетение ще поиска от община Сопот. Ще е според размера на щетите по автомобила, заяви мъжът. По Околовръстното шосе на Сопот и в западния край на улица „Иван Вазов“ също дебнат такива капани след ремонта по ВиК мрежата, заявиха съседи на Берберов, които се бяха притекли на помощ.

Източник: 1 den.bg

http://1den.bg

 

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024