Европа

Украйна спечели „Евровизия“ с песен срещу Русия, публиката определи Русия за победител!

Украйна спечели „Евровизия“ с песен срещу Русия, публиката определи Русия за победител!

phpojfl4a_559x

Украйна спечели Евровизия 2016 с антируската песен „1944“, посветена на изселването по нареждане на Сталин на татарите от Крим през май 1944 г. заради това че те са смятани за поддръжници на Третия райх. Вотът на европейската и българската публика обаче класира Русия на първо място, а Австралия е първа според международното жури. България, представена от Поли Генова с песента “If love was a crime”, завърши на 4 място.

Всъщност нашата Поли Генова се оказа единственият представител на Европейския съюз в първата четворка… Такава е накратко равносметката от снощното политическо шоу, именуващо се кой знае защо „Еровизия“.

Въпреки че в текста на украинката Джамала никъде не се споменават конкретни исторически факти, нито съвременни такива, посланието е повече от ясно.

Победата е на ПОЛИ ГЕНОВА , а останалото е политическа манипулация , САЩ се намеси в решението ! Избягахме от един блок, където директно ни се заповядваше какво да правим и влязохме в друг, където също се заповядва какво да правим ! ОТКРАДНАХА ПОБЕДАТА ОТ БЪЛГАРИЯ !- това е написал в социалната мрежа недоволен патриот по повод българското участие.

И ОЩЕ ОТ ТЯХ:

Това си е чиста политика. Никакъв конкурс не е това. Колко точки дава нашето жури на Украйна, че тя ни дава само 1 точка. Нашето момиче си беше най-добро. Стига с този Крим и тези татари. Стига с тази политика в изкуството. Нека всичко да си бъде изкуство.

Това беше политически режисиран конкурс а не победа на песента и затова англичаните ще излязат от този фалш наречен ЕС.

Нещата са ясни,хората подкрепиха Русия, всички други шменти-капели с журита и други протестърски истории нямат значение….Нищо чудно догодина да участва и спечели представител на Ислямска държава или на т.нар. „умерена опозиция“ в Сирия с песен срещу Русия, затова, че ги е бомбила.  🙂

 

 

More in Европа

борел

Жозеп Борел: Западът подкрепя Киев в полза на своите интереси, а не от любов към украинците

март 26, 2024
орбан402460791

Орбан: Западът може да изпрати войски в Украйна до два-три месеца. Брюксел е пленник на мрежата на Сорос

март 22, 2024
урсула фон

Икономиката на ЕС минава на военен режим заради „заплахата от Русия“

март 21, 2024
Image_17388245_40_0

Макрон: Ако Русия спечели войната срещу Украйна, „авторитетът на Европа ще бъде сведен до нула“

март 15, 2024
IMAGE_15742539_40_0

В Германия започва разследване: Записът на немски офицери за удари по Кримския мост с ракети „Таурус“ е автентичен

март 2, 2024
epa06737904 A car drives on the Krymsky (Crimean) Bridge over the Kerch Strait 15 May 2018, prior to its opening ceremony. The 19-kilometers-long road-and-rail bridge connects the Crimean peninsula,  annexed by Russia from Ukraine in March 2014, with the Taman Peninsula of the Russian mainland. Public transport and automobiles traffic on Crimean Bridge will be launched in early hours of 16 May 2018.  EPA/ALEXANDER NEMENOV / POOL

Скандал: Германия планира да участва в терористичен акт срещу Кримския мост с ракети „Таурус“ / СТЕНОГРАМА

март 1, 2024