ЗАБАВНО

Американското посолство: „Учудени сме, че българите се страхуват да воюват с Русия“

Американското посолство: „Учудени сме, че българите се страхуват да воюват с Русия“

12970541_10205994306083273_2067134474_o

„Учудени сме, че българите се страхуват да воюват с Русия“, това каза американският посланик в интервю за водеща българска медия, след като бе потърсен за коментар на думите на българския премиер Бойко Борисов, че отказва да участва в общ флот срещу Русия. Ето и цялото интервю:

– Г-н посланик, как ще коментирате реакцията на българския премиер относно създаването на общ флот на НАТО срещу Русия в Черно море?

– Честно казано, не очаквахме такава бурна реакция. Смятаме, че тя е плод на тежка историческа обремененост в следствие на образованието получено от вашия премиер по времето на диктатора Живков. Всъщност ние, като цяло сме учудени от страха на българите да воюват с Русия, този страх се чувства буквално във въздуха на вашата страна. Явно нашите български приятели, които редовно посещават САЩ и организираните там от наши фондаци мероприятия, не са успели да обяснят на редовия български гражданин, че държавата му е член на най-силният военен съюз в Слънчевата система и ние като държава грантираме с цялата си военна мощ, че ще се бием рамо до рамо с българите срещу всеки враг на САЩ. Българите би трябвало да са спокойни относно нашата решимост да използваме в реални условия най-новите си военни разработки. Надявам се в училищата българчетата да изучават ппимери за тази наша решимост, като хвърлянето на атомни бобми над Хирошима и Нагасаки, което реши изхода от Втората световна война и използването на напалм във Виетнамската война, а в наши дни и масовото навлизане на дроновете като безкръвно средство за пускане на кръв на противника. Сами виждате, че няма от какво да се страхувате.

– Но все пак, Русия е наша освободителка, а вие искате да воюваме заедно с нашия поробител срещу нея!

– Вижте, това, че някога нещо се е случило, не означава, че до края на света трябва да се съобразявате с него, вие явно също сте плод на образователната система на диктатора Живков, надяваме се г-жа Кунева да успее в най-кратък срок да избие от главата на българите тези глупости. Време е да се освободите от освободителя и именно ако воювате рамо до рамо с този от който са ви освободили срещу този който ви е освободил, тогава ще имате възможност най-накрая да се почувствате свободни от всякакви исторически зависимости.

И още нещо, аз като ви слушам имам чувството, че българите чак сега разбраха, че са станали член на НАТО. Ако не искате да воювате с Русия тогава с кой искате да воювате? С КОЙ? Може би с нас, които сме ваши съюзници и главнокомандващи в НАТО. Това би било някакъв военен хомосексуализъм. В цивилния свят ние поддържаме хомосексуализма и въобще всяка форма на плътска наслада, която не е обременена със заплахата от създаване на потомство в този пренаселен свят, но във военното дело, място за извращения няма, щом сте избрали да сте с нас, ще воювате с нашите врагове.

Когато ви приехме в НАТО, ние бяхме много въодушевени, че такъв древен народ, дал многобройни примери за собствената си храброст се присъединява към нашите усилия за ликвидирането на Русия. Та вие сте единствения народ победил монголската орда, разбил арабите пред Константинопол, преди въобще Америка да бъде открита. И днес този народ извоювал хиляди главозамайващи победи, народ който няма нито едно пленено знаме, този народ се уплаши от война с един народ от пияници. Простете но явно наистина в България е останал само лош човешки материал.

– Според вас този страх не е ли обясним, все пак Русия е ядрена сила и като нищо би могла да направи от страната ни радиоактивна пустиня?

– И какво от това, нима не е чест за всеки народ да загине в битка за установяване на световна демокрация? Ние не претендираме да сме освободили някого, така катто претендира Русия и чрез което се опитва да държи в историческа зависимост много народи. Ние не освобождаваме, ние отиваме сриваме и унищожаваме недемократичните държави и оставяме народа там, сам да въздигне своята демокрация от руините на диктаторските си режими, разбира се като се съобразява с интересите на Съединените Американски Щати. Ние не даваме и не отнемаме свобода, ние действаме изцяло в интерес на собствения си интерес и търсим съюзници с които да реализираме американските мечти.

А и защо да ви е страх, че страната ви, територията ви би била обект на атака с ядрено или друго оръжие, ако воювате заедно с нас срещу общия ни враг, спъващ реализирането на американските интереси. Наши изследвания сочат, че днес извън пределите на България, живеят повече чисти българи, отколкото в самата България. Тоест дори да приемем, че в една война с Русия цялото българско население бъде избито, до по света ще останат достатъчно българи, които при желание могат да създадат нова България на мястото на старата. Представете си дори, когато победим Русия, ние ще освободим Стара Велика България, Кабардино-България, Волжка България, все древни български държави, които Русия е поробила, но за което не се говори във вашите училища. Така че може да загубите една, но при победа ще получите поне три Българии.

Надявам се, че след като този наш разговор стане достояние на българкото общество, ще се намерят достойни българи, които да застанат под знамената на НАТО срещу общия ни пропил се враг.

ЕДНА ВЕЛИКОЛЕПНА САТИРА С ИЗТОЧНИК:

Бъзикилийкс

https://neverojatno.wordpress.com/2016/06/16/uchudeni/

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023