Наука и технологии

Всичко е бизнес: В САЩ започват генетични експерименти с хора!

Всичко е бизнес: В САЩ започват генетични експерименти с хора!

cloning

Винаги могат да се измислят уж добри причини за всякакви гадости и погроми срещу хората.  За справка 1 000 000 избити при демократизирането на Ирак. Наложиха им демокрацията, нали?
Пътят към ада е постлан с добри намерения. Справка –  експериментите в лагерите на смъртта в Германия.

ТОВА Е СЪЩОТО!

Консултативният съвет по рекомбинативна ДНК при министерството на здравеопазването на САЩ одобри искане на учени от университета в Пенсилвания за опити по генетична модификация на човека, пише сп. „Саъйнс”, цитирано от Бгнес.
При експериментите с технологията CRISPR/Cas9 изследователите се надяват да подобрят ефективността на имунните клетки, от които зависи доколко ползотворна ще е борбата с раковите заболявания.
Експериментите ще продължат две години и в тях ще участват 18 доброволци с различни типове рак: саркома, меланома и миелома.
Опитите ще се провеждат в три научни центъра – Университета в Пенсилвания, университета в Хюстън и Калифорнийския университет в Сан Франциско.

КОМЕНТАРИТЕ ПО ФОРУМИТЕ СА КРАСНОРЕЧИВИ И ПОЧТИ ЕДНОЗНАЧНО ОТРИЦАТЕЛНИ:

Като за начало точно тези хора или по скоро алчността им докара тези болести със стреса за да може работника да бъде изстискан докарай със гадостите които се сервират на трапезата уж преминали проверка а реално причиняват рак. ВСИЧКО Е БИЗНЕС

Типично по американски ще лекуваме не причината а следствието. То разбира се ще доведе до нов проблем и така…………………… Докога.

Така е експериментите с хора на нацистите също са били ОК нали водели са до напредък в науката. Причината никой не лекува а се лекува следствието и след това пак ще лекувате следствието на следствието. САМО ДА ИМА БИЗНЕС…………………. Отдавана медицината на запад е просто една перачница за пари. Създават се болести и после се търсят лекарства за тях ако може на абонамент, че лекарствата които лекуват не са ок пада бизнеса.

Една от най-големите поръчки за генетични изследвания е за военните – необходими са хора, които са устойчиви на няколко основни биологични оръжия (разбирай болести).
Другото, за което много се натиска е как да се отключи регенерационната функция на тялото – става дума за израстване на откъснати крайници и други части от тялото. Има множество описани случаи в медицинската практика и винаги се е оказвало, че нещо в нас блокира това (между другото държането в принудителна кома при тежки контузии е отпадъчен продукт от такова изследване). Смята се, че трудно ще се повлияе на психическо ниво, но с „дребна“ промяна на гените може и да стане.

Никой няма далавера хората да са здрави……….. Компаниите които правят лекарства имат акции на борсата. За да растат тези акции трябва да продават все повече хапове. За да продават те трябва да има все повече болни от все повече болести. Ако няма болести те се измислят или се създава психоза (птичи ,свински грип). Ако има лекарство което не се харчи се пробва да се предписва за други болести.

Така вече и на децата предписват хапчета за добро настроение в САЩ.

А инче стреса и храната допринасят за това да има непрекъснат поток от нови и нови болни.

Сега

http://www.segabg.com/article.php?id=809871

More in Наука и технологии

32c0ebc30b246cab71ae3bbe3c42fc1e

Ръководство за купуване на интериорни врати

юни 19, 2023
маркbig_10d5a

Зукърбърг предупреди, че Фейсбук и Инстаграм може да спрат да функционират в Европа

февруари 7, 2022
facebook-meta-zuckerberg

Метавселена: Ето какво се крие зад дяволския план на Зукърбърг

октомври 29, 2021
facebook_bgnes

1,7 млрд. акаунта на Фейсбук са пуснати за продажба

октомври 5, 2021
koi-ni-e-razglezhdal-profila-vav-155

Кой ни е разглеждал профила във Facebook и как да разберем?

януари 16, 2021
5b4a92f7c1ff64a01ec47b2014813937

Суперкомпютър намери лек срещу К-19! Машината изчисли точно коя молекула ще победи вируса

юни 20, 2020