Коментари

Дейвид, такъв е мат’рялът!

Дейвид, такъв е мат’рялът!

Бойко-Борисов-Дейвид-Камерън

Дейвид, това е положението. Материалът, дето се явява на избори или от който можем да избираме като кадри, никак не е голям.

Каква е основата на населението ни в момента – 1 млн. цигани, 700-800 хиляди турци, 2.3 милиона пенсионери. Каква е основата на ваш’то население – близо една пета са на повече от шейсе и пет, пък колко чернилки и цигани имате, мани.

Ей това е и срещу мен, и срещу теб. Пенсионерите с цялата си глупост ги води носталгията. Все едно, че ще се върне младостта. Никога няма да се върне младостта. Даже Тачър щеше да им го каже. Целият свят се дели, правят се нови разделителни линии, само за въоръжение се говори, а тук ме питат само за пенсии и за асфалт, не за кораби и самолети.

По теорията на вероятностите или кривата на Гаус винаги има някакви случайни точки. Не може да не стане инцидент. Една домакиня мие чаши и чинии всеки ден, но все й се случва да се пореже, нали? Така и с референдума – напиняш се, напиняш, но просто не може да не се случват такива неща.

Те са прости, ма ти не си – и затова не се разбирате. Глей ги, като болни прасета стоят и се гушат. Безпомощни същества, шокът е много силен за тях – чудят се какво става. Ше мине време да се освестят.

Нас питаш ли ни?! Само да се появя и току изниква някоя, тика ми микрофон и почва да вряска: „Кажете, г-н Борисов…“

Дейвид, ти що даде оставка! Аз на твое място нямаше да се дам. Помня как едно време Берлускони с педи ми мери гърба. Разтвори си ръцете и извика на всички в залата: „Ей това е премиер, не е като вас!“ Аз знам едно – след като в Банкя някой те покани да се биеш, отиваш и се биеш. Същото е и в Лондон.

Какво да ти кажа?! На базата на стабилността в България ние си пазим нашето чердже да не ни го запалят. Щото къде беше НАТО, като ни спряха „Южен поток“? Във всяко едно отношение сме доказали, че сме лоялен партньор на НАТО. Пардон, обърках се нещо – член сме, член сме.

Нали разбираш – един океан вас ви дели от САЩ, нас едно моренце от Русия. Благодаря за джипките, ама само с тях няма как да пазя цяла граница. Пази се с баланси.

Да ти кажа, Дейвид, и на мен ми минава през ум за референдумче за ЕС. Ама не сега. Като свърши програмният период 2020-а – после не виждам смисъл да стоиме. И не се коси. Съмтаймс уин, съмтаймс люн.

Никола Божков,

http://ureport.bg/

More in Коментари

960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024