Здраве

Изумително! Борисов: На болните можем да предложим „най-доброто в света“!

Изумително! Борисов: На болните можем да предложим „най-доброто в света“!

Borisov-Moskov

Наистина правите най-доброто, обаче за някои. Ето например, Митьо Очите, нали си е мутра като Бойко, за него дадоха и дават най-доброто. За обикновените хора няма такива грижи, не са „спортисти“.

„На болните вече можем да предложим „най-доброто в света“, заяви  Бойко Борисов по време на откриването на многофункционален медицински комплекс в Панагюрище.

„Направеното от Политическа Партия ГЕРБ е видимо. Хората могат да го пипнат, осигуряваме условия, където да се лекуват, да се движат и всичко това е в следствие на борбата с контрабандата. Усилията, които полагат приходните агенции, МВР и прокуратурата, са за събиране на повече приходи в бюджета и да можем да дадем 17 млн. лв. до края на годината в новия модерен и многофункционален медицински комплекс „Уни Хоспитал”, за да бъдат хората щастливи и здрави“, обясни Борисов.

„Ако ги нямаше тези по-големи приходи, всичкото това нямаше да можем да го дофинансираме. Дай Боже да няма болни, но на който му се случи, можем да му предложим най-доброто в света. В България имаме вече да сравняваме много болници със свръх оборудване и свръх високо ниво“, каза още премиерът.

Инвестицията в болница „Уни Хоспитал“ е най-мащабната за българскотоздравеопазване в последните 25 години. Проектът бе реализиран като публично-частно партньорство между община Панагюрище и акционерно дружество „Асарел-Медет“ АД, предаде БНР.

Модерният медицински комплекс разполага с 19 стационарни и 8 диагностични отделения, оборудвани с техника последно поколение, която е уникална не само за България , но и за Югоизточна Европа. Новата болница ще се обслужва от 718 медицински лица и разполага с 310 легла.

По-късно премиерът се включи във възпоменателния национален събор в местността Янини грамади над Славовица по повод 93-тата годишнина от гибелта на държавника Александър Стамболийски.

„Не ми губете времето с изгонен от народа премиер, не ми се занимава въобще с него“, каза Борисов по повод коментара на Пламен Орешарски, че България върви по пътя на Гърция.

По времето на Орешарски нямаше шеф на митниците, дори журналистите не знаеха името му. Назначиха заместник-вътрешен министър за 2 часа, който сега чете декларации срещу мен в парламента. За 2 часа и после го махнаха, припомни Борисов.

„Помните ли репортажите си от Общинска банка в София, помните ли че искаха и нея да съборят? Само заради това трябва Орешарски да бъде разследван. Добре че удържахме и този натиск, иначе след КТБ щеше да падне и Общинска банка“, обърна се Борисов към журналистите.

Колкото до случая в Слънчев бряг, Борисов заяви, че сигурността в района там е гарантирана.

Премиерът припомни и за Митьо Очите: „По наше време е разследван, по наше време е вкарван в затвора. Какво повече да кажем по тази тема?“

По темата Кристалина Георгиева и евентуалната ѝ номинация за генерален секретар на ООН Борисов коментира: “ Хубавото е, че вече имаме толкова българи, които могат да кандидатстват и за най-високите постове в света и толкова български имена да са в оборот като успешни кандидатури. Това, че г-жа Бокова е в ЮНЕСКО, кандидат е на правителството, взели сме решение. Това, че Кристалина Георгиева я уважава цял свят и е безспорно най-добрият еврокомисар, също не е тайна. Така че, нека това да са ни новините“.

Той съобщи, че в момента на територията се провеждат акции на ДАНС, съвместно с НАП, като само за изминалата нощ са открити 7 заведения, които са крили приходите си.

Това, което си причиниха, ще им излезе солено“, категоричен бе премиерът.

КОМЕНТАРИТЕ НЕ ЗАКЪСНЯХА:

,,Предлагаме най доброто за болните“-КОСМИЧЕСКИ И НЕПОНОСИМИ ЦЕНИ ЗА ПОГРЕБЕНИЕ.

ЧУДЯ СЕ НА ТОВА ЧОВЕЧЕ! ЕЙ,ЦЕЛТА Е ДА НЯМА БОЛНИ В ЕДНА ДЪРЖАВА,А ТОВА СТАВА,КОГАТО ХОРАТА ИМАТ ДОХОДИ ПОНЕ БЛИЗКИ ДО ТВОИТЕ И ТВОИТЕ КАЛИНКИ.ТОГАВА НАРОДА СЕ ХРАНИ ДОБРЕ И БОЛНИТЕ НАМАЛЯВАТ!

Тиквооо…
Това в коя холивудска боза си го гледал?
Нещо и епохите ти не съвпадат, да не си учил история във Фикултето?

 

Bnews, Dir.bg

http://www.bnews.bg/article/210548

More in Здраве

Доц._Андрей_Чорбанов_6274957821127726242_2408442630338807554_original

Проф. Андрей Чорбанов: Ваксината срещу коклюш не е за възрастни. Крие риск от тежки нежелани реакции

април 23, 2024
php1gkx09_559x345

България пред епидемия от коклюш: До месец болните ще бъдат най-малко хиляда

април 22, 2024
Image_17681956_40_0

Трагедия: Две бебета от Кюстендил починаха от коклюш, в страната броят на заразените расте

април 19, 2024
Lekar

Лекари въведоха нова такса „компютър“ заради е-рецептите, искат до 10 лв. за „електронно обслужване“

април 13, 2024
big_0d9522d70f971d85e9d97fdffa4c146efe3f5565

Задават се нови промени за прегледите при джипито и направленията към специалист

февруари 20, 2024
Image_16701514_40_0

Силвена Роу даде своята рецепта: Важно за здравето е да се ядат кисело зеле, чесън, куркума и черен кимион

декември 26, 2023