Личности

Нас ни правят на идиоти, а новият кмет на Букурещ въвежда безплатен градски транспорт!

Нас ни правят на идиоти, а новият кмет на Букурещ въвежда безплатен градски транспорт!

кмет4867193
За разлика от обирджийската политика на ГЕРБ и кметицата на София Фандъкова, вижте какво се случва при съседите на север!
Жителите на Букурещ ще могат в бъдеще да се возят безплатно в градския транспорт, пише румънският в. „Зиарул финанчиар“, цитиран от МИА. В статията със заглавие „Първото решение, което Габриела Фиря иска да вземе като кмет: безплатен транспорт за жителите на Букурещ“ се цитира откъс от нейно телевизионно интервю.
 „Разговарях с експерти, разгледахме възможностите и реших, че това може да се въведе. Това ще работи само за транспорта на пътищата, но не и за метрото, което спада към Министерството на транспорта. Това е икономически план, който в скоро време може да бъде приложен“, заяви Фиря.
Социалдемократическата партия спечели надпреварата за кметските избори в Букурещ в края на миналата седмица. Фиря победи с 43,14% от гласовете. Партията се радва на подкрепа, въпреки че през ноември нейното правителство начело с бившия премиер Виктор Понта подаде оставка. Причина за това станаха обвинения срещу министър-председателя в злоупотреба с влияние и масови улични протести след смъртта на десетки души при пожар в нощен клуб.
Очевидно нас ни правят на идиоти, защото не срещат достатъчно съпротива… А докато това се случва, Румъния ни изпреварва със светлинни години напред!

БГНЕС

http://bgnes.com/sviat/balkani/4436290/

More in Личности

Тъкър-Карлсън

Тъкър Карлсън от Москва: Тук всичко е много добре

февруари 5, 2024
1010x570

Путин ще се кандидатира за нов мандат като президент на Русия

декември 8, 2023
1010x570 (1)

Путин е номиниран за личност на годината от американското сп. „Тайм“

декември 5, 2023
big_Donald_Trump

Тръмп: Може да избягам при Путин в Русия, да си живеем в дворец със златен купол

август 22, 2023
c6f392104cabd7385808cd4c1b4c2f8d

Саркози разтърси света с коментар за Крим, Путин и войната, в Киев и Париж кипнаха!

август 17, 2023
берлускони-

Почина Силвио Берлускони (СНИМКИ)

юни 12, 2023