Коментари

Ни срама, ни очи…

Ни срама, ни очи…

TSvetan-TSvetanov

Друго не сме и очаквали, освен познатото „за всичко са виновни предишните“. Едно си баба знае, едно си бае, както се казва. За кой ли път прехвърлят собственото си скудоумие върху други. Вчера Цветан Цветанов без капчица свян оправда безчинствата на Митьо Очите с… Орешарски и вътрешния му министър Цветлин Йовчев. Последният бил виновен, защото уволнил бившия шеф на полицията в Бургас Милен Димитров, като по този начин „обезглавил“ местното МВР и „разбил цял един сектор“. Та затуй, видите ли, Митьо станал всемогъщ и безнаказан.
Бравос! Значи преди почти две години Йовчев направил нещо, което господата от ГЕРБ не могат да оправят вече година и половина. Е, това си е автентично самопризнание за некадърност. Да не припомняме кой впрочем командва „парада“ от има-няма 7-8 години. ГЕРБ хич, ама хич не може да са виновни. Но явно „Цецо Интелекта“ има обяснение за всичко. Досущ като Кунева, дето разконспирира оня ден четвъртокласниците на Орешарски и разбра коя била причината за слабите резултати на седмокласниците.
Че ни смятат за баламурници е разбираемо – при положение, че народът е вдигнал ръце и проявява волско търпение към цялата им пословична наглост. Но и поведението на поканилата го телевизия – Би Ти Ви, е повече от скандално. Нито дава възможност на засегнатата страна да реагира, нито им стиска на водещите да засекат госта си с подобаващи въпроси и аргументи. Като например защо министър Бъчварова толкова усърдно се е заела да обикаля студиата и да обяснява за „законния бизнес“ на Очите. Или за грижите към него, които взривиха от възмущение социалните мрежи.
А като стана дума за ефективност и кадърност, да не забравяме колко „калинки“ бяха развъдени в министерствата и агенциите по времето на ГЕРБ и сега им берем плодовете. Инак избиването на групировки е ваш патент, г-н Цветанов. Не трябва да остават следи от криминалното пране на пари от куфарчетата. А Митьо Очите е просто от „новото поколение държава в държавата“.

Валентин Георгиев, Дума

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024