САЩ

Тръмп прие номинацията и обяви сензационна доктрина – Америка без глобализация!

Тръмп прие номинацията и обяви сензационна доктрина – Америка без глобализация!

20150731.brhasqqaad

Доналд Тръмп официално прие номинацията на Републиканската партия за президентски изборите в САЩ, предадоха световните агенции. „Аз скромно и с благодарност приемам Вашата номинация за президентския пост на САЩ“, заяви Тръмп. Той беше представен от най-голямата си дъщеря Иванка, която говори за неговата работа с жените и с малцинствата, двете групи, чиято подкрепа той се опитва да спечели. Тя отбеляза, че през времето, в което е работила с баща си, го е виждала да наема хора от „всички нива на обществото“, допълвайки: „Той наема най-добрия човек за работата“.

Кандидатът за президент на Републиканската партия отбеляза, че неговата международна политика ще постави американците на първо място, ако бъде избран в Белия дом.

„Най-важната разлика между нашия план и този на опонентите ни е, че нашият план ще постави американците на първо място. Американизъм, не глобализъм, ще бъде нашето кредо“, обясни кандидатът за президент, цитиран от АФП и Ройтерс.

Тръмп обеща също така да възстанови закона и реда в страната, разклатени от стрелби и атаки.
„В това състезание за Белия дом, аз съм кандидатът за закон и ред“, заяви Тръмп. „Безотговорната риторика на нашия президент, който използва позицията си да ни раздели на раса и свят, направи обстановката в САЩ по-опасна за всички“, коментира милиардерът.

„Нашата партия ще се върне в Белия дом, нашата страна ще си възвърне сигурността, благоденствието и мира. Ние ще бъдем страна на щедростта и топлотата, но ще бъдем също така страна, в която цари общественият ред“, допълни милиардерът републиканец в началото на речта си пред партийния конгрес в Кливланд.

Тръмп обвини противника си от Демократическата партия Хилари Клинтън, че наследството й като държавен секретар от първия мандат на президента Барак Обама се изразява в „смърт, разруха, тероризъм и слабост“.

Той каза, че сигурността в САЩ е намаляла, а светът е станал по-нестабилен, откакто Клинтън е оглавила Държавния департамент.

Кандидатът за президент от Републиканската партия обеща още да спре имиграцията от страни с тероризъм и повтори заканата си да построи стена по южната граница с Мексико, за да спре нелегалните потоци на хора и наркотици.

„Ние трябва незабавно да спрем миграцията от всяка държава, която е компрометирана от тероризъм, докато доказан механизъм за контрол не бъде приложен“, заяви Тръмп.

„Не ги искаме в нашата държава“, подчерта милиардерът.
„Ние ще построим голяма гранична стена, която да спира нелегалната имиграция, бандите и насилието, както и наркотиците, изливащи се в нашите общности“, допълни кандидатът за президент.

Блиц

http://www.blitz.bg/news/article/430419

loading...

More in САЩ

big_big_31_83ccc8b

САЩ обявиха официално от Белия дом: Ковид 19 умира за минути на слънце! ВИДЕО

април 24, 2020
tramp-predlozhi-da-se-inzhektira-453

Тръмп предложи да се инжектира дезинфектант като лечение на COVID-19

април 24, 2020
big_1ea7

Още над 4 млн. безработни в САЩ, вече над 20 милиона са без препитание

април 23, 2020
big_139

Доналд Тръмп: Пристъпваме към откриване на страната

април 17, 2020
epa07114860 US Secretary of State Mike Pompeo holds a news conference at the State Department in Washington, DC, USA, 23 October 2018. Pompeo faced questions on the Trump administration's response to Saudi Arabia following the murder of journalist Jamal Khashoggi. Turkish President Recep Tayyip Erdogan said, 23 October, that it was a 'savage murder' inside the Saudi consulate in Istanbul and that it was a premediated, political operation.  EPA/MICHAEL REYNOLDS

Майк Помпео: Или кардинални промени в СЗО, или САЩ спират вноските си

април 14, 2020
9d395f891cc041b977c8c8a04d5b2a8f

САЩ разследват СЗО и Китай за разпространението на коронавируса

април 14, 2020