Коментари

За „ползата“ от двойните стандарти и безмозъчната психоистерия срещу Русия!

За „ползата“ от двойните стандарти и безмозъчната психоистерия срещу Русия!

 

Тодор-ГеоргиевИде реч за случая „Ахмед Чатаев“. Турската полиция доказа, че е ръководител на основна терористична клетка в Истанбул, отговорна за атентатите на Султанахмет, Истиклал и Ататюрк аеропорт. Същият чеченски терорист е издирван от години от руските служби за сигурност като главатар на банда за организиране на терористични атентати в Русия и Европа.

Но, понеже е „търсен от руснаците“, априори всички тъпанари приемат, че е приятел и другар на евроатлантизма. Евроскудоумието така и не проумява, че ислямският тероризъм е враг на целия свободен свят, та галят радикалния ислямист по топките с нежност, с мисълта да бъде враг само на Русия…

Чатаев е арестуван последователно в България, Швеция, Украйна и Грузия за различни провинения, но всеки път е освобождаван под изключителен натиск на правозащитници, вместо да бъде екстрадиран в Русия. И всеки път Европейският съд за правата на човека е наблюдавал внимателно делата за експулсиране, да не би да бъдат нарушени личните права на чеченеца.

Като краен резултат: 60 невинни жертви, и над 400 ранени с последствия и травми до остатъка от живота им…

Харднеокомунистите, подвизаващи се у нас като „протестъри“: това не е апологетика на Русия. Това е апологетика за вредата от въпиющата простотия, което се вихри навсякъде у нас напоследък. Като искате да защитавате нечии права: близо 13 000 деца-войници участват в боевете в Южен Судан. Други 250 000 деца страдат от хронично недохранване. Погрижете се за тях. Вярно, че не е толкова безопасно, като да проявяваш чудеса от храброст по сутрешните блокове на телевизиите, но пък си е кауза.

….

Егати смешната държавица, населена с още по-смешни хорица.

Наврях си гагата всред многобройните ми познати, доста от тях ангажирани служебно около суматохата с „руските рокери“, и какво се оказа:

Кошмарът на А.Г 47, събирателният путинов образ, са петима моторджии. Пълнежът ( по уговорка) е с „побратимени“ местни моторджийски клубове, които ги ескортират от-до граница.

Битият юнак пък си търсел кауза като професионален протестър. Лаврите на А.Г.47 не му давали мира и искал да го дават по телевизията. Каката до него, с изписано на лицето щение „няма ли кой“, е непризната художничка украинка. И още трима от дежурното за какъвто и да е протест, присъствие.

Смешниците в ловджийски дрехи пък се изживяват Бог знае като какви, но важното да има какво да си разказват с ракията по икиндия.

По време на джипси екшъна мотористите са били на 10 км от мястото на случката, засаждайки някакво дърво. Обаче дадоха тема на Аниту Цолова и Хекимян за седмица напред.

Ей тъй, ще се изколим помежду си от простотия..

Автор: Тодор Георгиев, Фейсбук

http://mejdu-redovete.com/

More in Коментари

960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024