САЩ

Клинтън обезумя, нападна Тръмп като дрогирана: „Той е свиня в червило!“

Клинтън обезумя, нападна Тръмп като дрогирана: „Той е свиня в червило!“

1468345081-khilari-i-sandrsssss

Рептилията си изпусна нервите,за да падне толкова ниско, явно прехваленият й „рейтинг“ не върви толкова гладко, колкото ни го поднасят услужливите СМИ…

Хилари Клинтън сравни вероятния си противник в президентската надпревара в САЩ Доналд Тръмп със „свиня с червило”. Клинтън направи сравнението, визирайки предполагаемите планове на републиканеца милиардер да занижи данъчното облагане за богатите, „за сметка на средната класа”.

Същевременно в кампанията си Тръмп често се обръща към по-бедните американци, убеждавайки ги, че е алтернатива на сегашната политическа система, изградена от хора като Клинтън. „В Арканзас имаме приказка за това. Можеш да сложиш червило на една свиня, но тя си остава свиня”, заяви Клинтън по време на свое събитие в щата Ню Хемпшир, цитирана от БГНЕС.

В неговите рамки Клинтън беше подкрепена от досегашния си съперник за президентската номинация на Демократическата партия Бърни Сандърс. Това и предопредели тона на събитието, в което двамата разкриха вече общите си цели зад кандидатурата на бившата първа дама и държавен секретар. Сред тях е да бъдат спрени „Тръмп и кронитата му, които ще се опитат отново да ни затворят очите”.

Под термина кронита, Клинтън визираше т.нар. крони-капиталисти – порочна порода индустриалци в икономическата теория, които използват връзките си с държавата, за да получават нечестно предимство на пазара. Клинтън използва много от реториката на Сандърс, очертавайки някои от елементите в програмата й, които съвпадат с ключовите планове на сенатора социалист – борбата със социалните неравенства и върховенството на корпорациите. Бившата първа дама съчета тези елементи с някои от нейните собствени, вече изказани президентски обещания.

„Семействата ни се променят. Не е ли време политиките ни да се променят? Не трябва ли да се присъединим към останалия развит свят и да въведем платено майчинство? Не е ли време най-накрая жените да получават равно заплащане с мъжете“, заяви още тя.

КОМЕНТАРИ ОТ ФОРУМИТЕ:

Средна класа при говедата отдавна няма.

Вещицата ще подпали света и вероятно ще унищожи цялата планета!

Това се казва „ниво“..възпитание и култура, толерантност и уважение към човека. Дори само заради това нейно изказване не заслужава и един глас! А че не е дама- това е извън всякакво съмнение.

Килари Клинтън се загрижила за средната класа-такова безочливо лицемерие трудно можех да си представя! Тя се грижи само за повече поръчки на военнопромишления комплекс на САЩ! Тая, дърта вещица, ако вземе властта със сигурност ще запали трета световна война!!!

Тази жена за чистачка в Белия дом не става, тя напира президент да бъде. И то на една от най-големите държави в света. Тя е жестоко комплексилранва, избива в истерия неп рекъснато, държи се като една определена категория от улицата… Може ли да употребява такива думи! Та това е нечуван прецедент, да наречеш конкурента си „свиня“!!! Невероятно!
Но какво искаме от жена, на висш държавен пост, която крещи с изкривено лице от радост при екзекуцията на човешко същество: ТОЙ Е МЪРТЪВ, ТОЙ УМРЯ. Чудовищно! Но изглежда на янките това им харесва, щом я подкрепят. Те не разбират, че тази ненормална жестокост утре ще се насочи към тях.

Блиц

http://www.blitz.bg/news/article/427946

 

 

More in САЩ

хилари тръмп768x432

Хилари Клинтън: Гласуването за Тръмп е гласуване за Путин

март 13, 2024
Image_17344904_40_0

Bild хвърли бомба: Това е тайният план в ръкава на Тръмп за Украйна и Путин

март 9, 2024
1010x570

Тъкър Карлсън нарече думите на Байдън, че Украйна може да спре Русия „бълнуване на луд“

март 8, 2024
980x551_1709115677_8262279738184632447_big

Проучване: Тръмп води с 5% на Байдън

март 3, 2024
28dc265efa154b77bf9604ea4253abba

Байдън си изпусна нервите и обиди жестоко Путин, Кремъл реагира: Думите му позорят само самите САЩ

февруари 22, 2024
1010x570

Тръмп: Смъртта на Навални ми изясни, че САЩ е залязваща и проваляща се нация

февруари 19, 2024