Политика

НАТО нареди страните от Алианса да се избавят от руското оръжие и да си накупят западно!

НАТО нареди страните от Алианса да се избавят от руското оръжие и да си накупят западно!

20160710.gaezqragee

Призовавам военното министерство да обяви конкурс за изработка на лъкове и стрели . Може и копия . Като вървят нещата само това ще можем да си позволим – коментар от форума по повод новината!

В декларацията, приета в края на срещата на върха на НАТО във Варшава се казва, че членовете на Алианса трябва да се избавят от руските въоръжения, ще създаде своя разузнавателна служба, а също така се обяснява при какви условия НАТО е готово да употреби ядрено оръжие.

„Ние приветстваме усилията на държавите-членове по решаване в случай на необходимост на въпросите със съществуващата зависимост от наследеното въоръжение руско производство” – се казва в документа.

Текстът е прецизно дефиниран и привидно звучи деликатно, на неговият подтекст е достатъчно ясен – подсеща държавите от постсъветското пространство да изхвърлят това въоръжение, а после да купят ново от Запада.

Наследеното оръжие у нас постепенно излиза от обръщение поради изтичане на гаранционните срокове за експлоатация, лошото е, че на неговото място не идва ново да го замести поради липса на средства.

ОТ ФОРУМА:

Пари трябват…..пари, които никой няма, защото вече всеки дължи на всеки!

Хахахахахахахаха! Краварите съвсем удариха дъното 🙂 🙂 🙂 Явно вече виждат фалита си и преминаха към рекета 🙂 Ненапразно Тиквата зароби държавата за да може да купи старите щайги на Кравария

За това ли ни накараха да вземем 16 милиарда заем ? Вместо да си оправяме държавата, да им купуваме железата, които искат те да ги ползват. За 25 години под крилото на НАТО и на американците, от 4-та индустриална сила в Европа, се превърнахме в страна от третия свят, а сега и с дългове, без никаква индустрия. Това им е бил плана да ни затрият, сега е към края си.

Богата Америка, плаче да я спонсорират такива като бедна България! 🙂
НАТО трябва да изнесе ДЕЙНОСТТА си от Европа, а САЩ военните си бази и обекти, някой от които са от времето на Втората Световна Война!
Военният СЪЮЗ НАТО, трябва да ОСВОБОДИ ЕВРАПА! Европейските НАРОДИ, трябва да изразят ЯСНО ЖЕЛАНИЕТО си, че са ПРОТИВ ВОЙНИТЕ и ВОЕННИТЕ СЪЮЗИ, които повече ПРОТИВОПОСТАВЯТ ДЪРЖАВИТЕ, повишават НАПРЕЖЕНИЕТО и създават военни КОНФЛИКТИ, отколкото с военна сила да ги решават ! ПРИМЕР : Военните съюзи сключени преди Първата и Втората Световни Войни, НЕ САМО, ЧЕ не са ПРЕДОТВРАТИЛИ войните, но и са ДОПРИНЕСЛИ за тяхното СЛУЧВАНЕ!

Блиц

http://onovini.com/wp-admin/post-new.php

More in Политика

big_12

Главчев с ново 20: Предложих на президента аз да поема Външно, не знам дали и кога ще издаде указ

април 20, 2024
171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024