ОБЩЕСТВО

„Топлофикация“ с кожодерски мерки: При неотчетен водомер – 280 л топла вода на ден за човек!

„Топлофикация“ с кожодерски мерки: При неотчетен водомер – 280 л топла вода на ден за човек!

0000292352-article2
Едно време учехме, че по време на византийското присъствие, българските селяни е трябвало да продават децата си в робство, за да платят данъците към императора и феодалите. Това довело до въстанието на Петър и Асен и възстановяването на българската държавност.
1)Под чие присъствие сме в момента, 2) какво да продаваме за да си платим корупционната рента и 3) до къде ще доведе това?
При неотчетен или неизправен водомер за топла вода се начислява количество от 280 литра вода на човек на ден, заканват се от Топлофикация-София.

Абонатите могат да поискат допълнителна дата за отчет на уредите и преразглеждане на изравнителните сметки до 1 октомври.

Клиентите на Топлофикация-София, които все още не са осигурили достъп на топлинните счетоводители до имотите, следва да се свържат с тях и да си резервират допълнителна дата за отчет и проверка на уредите.

Дори в имота да не се ползва топлинна енергия или да е имало занулена консумация за изминалия сезон на отопление или топла вода, той трябва да бъде посетен от представител на фирмата за дялово разпределение за проверка, посочват от дружеството.

В случай на неосигурен достъп на основание Наредбата за топлоснабдяването и Методиката за дялово разпределение ще бъдат начислени сметки на максимална мощност на отоплителните тела.

Над 90 процента от клиентите на Топлофикация-София вече са получили изравнителните сметки за периода 1 май 2015 година – 30 април 2016 година, съобщи пресцентърът на дружеството.

Те имат възможност в рамките на 30 дни от получаването им да направят рекламация пред топлинния счетоводител.

ОТ КОМЕНТАРИТЕ:
Учудвам се на биволското търпение на софиянци!! Толкова ли сте тъпи, че позволявате тия крадци от топлото да се гаврят така с вас??!!! 280 литра топла вода на ден един никога не може да изразходва, посмъртно!! вземете павета, винкел-пак пред тецовете, най-вече при шефовете им!! тия крадци с алчността на акули и дебелоочието на буда-нека ви дадът смислен отговор-иначе бой!!!Ако вие не се защитите-няма кой!! Видяхте ли какво става с винетките, а!! Крадците викат-няма да ви върнем парите, а есента уж всички протестираха срещу увеличението.
По 280 литра топла вода на човек дневно! Автомивка, която пере слонове, ха-ха-ха, дръжте ма, да не падна….
Лъжа е ,че над 90% са получили изравнителните сметки.Топлиният счетоводител ,,Бруната“ е зациклил на 0% изравнителни сметки, а до новият отоплителен сезон остават 3 месеца.
Искам при лошите комунистиииииии ,хахахааха
Dir.bg

More in ОБЩЕСТВО

big_768206

Скандал в парламента: Кой шмърка в залата и кой ползва крем от тестис на усурийски тигър

март 29, 2024
171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
парите

Енергийно дружество предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли

март 28, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024