Коментари

Десняшкото лицемерие за Бююк! Или как Ердоган от герой, свалил руския самолет, стана диктатор!

Десняшкото лицемерие за Бююк! Или как Ердоган от герой, свалил руския самолет, стана диктатор!

десни1254

Бойко Борисов се страхува от Ердоган и побързал да му върне искания гюленист, погазвайки безпардонно закона!

Бойко подкрепя един откачен диктатор с дивашки нрав!

Бойко не става за нищо, защото хората му не разбират от родно и международно право!

Срамуваме се от Бойко Борисов, трябва час по-скоро да го изритаме от властта!

Това са част от коментарите по казуса с експулсирания турски гражданин Бююк, издирван от Ердоган за съпричастност към пуча. Гюлен е противник и съперник на Ердоган от години. Не могат да си поделят славата, въпреки че и двамата целят едно  и също- възстановяване на Османската империя в предишните й граници.

Разликата е в подхода. Ердоган разчита на силата, Гюлен работи за превръщане на исляма в безалтернативна религия. Той, подобно на Сорос, има фондации и клетки в редица европейски и балкански държава и по пътя на образованието връща млади и стари в лоното на Аллах, с присъщите за правоверните атрибути на мюсюлманска изрядност – брадите и бурките.

Кое е ненормалното в тези коментари? Къде е лицемерието и цинизмът в случая?

Страх ли го е Бойко от Ердоган? Страх го е! Цяла Европа я е страх!

Можеше ли да не бърза толкова да „достави” на Анкара Бююк?

Можеше. Бързайки не само погази закона, но показа страха си, а това не е добре за нас. Страхът импулсира агресора за нови и нови издевателства върху жертвата.

Това е едната страна на проблема. Другата са нашите евроатлантици, които си плюха за пореден път върху лицето, и първосигнално започнаха да защитават Бююк.

Същите не се възмутиха преди година за сваления руски самолет!

Тогава Ердоган беше герой и демократ, а не откачен килър!

Не сложиха траурни аватари, злорадстваха, даже не се мъчеха да прикриват  евроатлантическите си чувства на задоволство. Някои откровено признаха, че искат още руски самолети на земята и много кръв! Запушваха си ушите като маймуната от популярната в нета снимка, за да не чуят, че такъв съсед представлява реална опасност за самите нас.

Освен това

целокупният американски слугинаж от години ни промива мозъците с извратената си версия за онези 500 години: колко добре сме били под османския ятаган, че българите, едва ли не, са имали по-големи права от турците. Не е имало кланета, потурчване – всичко е пропагандна кремълска лъжа.

Около Трети март един от същата „болница” написа, че освобождението ни от руснаците през 1878 година била най-тъмната страница в българската история; че  би било по-добре за нас да си останем в рамките на Оманската империя. И този „мозък” написа всичко това под портрета на Левски, с който е украсил профила си.

Освен това

Днешните защитници на Бююк нададоха кански вой за промените в ИК и намаляване на броя на секциите зад граница, локализирането им само в българските дипломатически мисии. С това си решение, българският парламент поставял в риск добросъседските ни отношения с приятелска Турция, ревяха те и организираха протести в чужбина по линия на американските фондации. До евроатлантическите им сърца  не може да стигне аргументът, че секции извън контрола на държавата, са заплаха на националната ни сигурност, че подобна практика няма аналог в света.

И пак пациенти на американски фондации само преди броени седмици скочиха в защита на афиширалата се като протурска партия  ДОСТ и заплюха „предателя” Доган, защото бил русофил. И тогава, според тях, българските власти извършиха нарушение, защото не регистрираха от първи опит достойния евроатлантик и антирусист Местан. Ама как може?!

Защо тези  интелигентни и образовани хора държат да бъдат възприемани като откровени психопати? Не се ли гнусят от себе си, когато сами си целуват задниците, а на тях това им стана навик? Кое ги кара така лекомислено да вървят срещу името и биографиите си, срещу народа си и интересите на България?

„Русия” е матрицата,  която ги преформатира от хомосапиенс в австралопитек.

Свалени руски самолети – Ердоган е велик!

Ердоган се заиграва отново с Путин – зловещ диктатор!

Ако Анкара бе обвинила Русия в съучастие в опита за преврат – Ердоган пак щеше да бъде достоен човек и истински европеец, без значение на какви репресии подлага народа си! А българският премиер щеше да бъде разпнат на кръст, че е отказал екстрадицията на Бююк.

Десняшко-левашките изцепки на тези хора край нямат!

Сякаш са взимали уроци от Милко Балев и Андрей Луканов!

Между редовете

Източник: 24 часа/коментар

http://mejdu-redovete.com/%d0%b4%d0%b5%d1%81%d0%bd%d1%8f%d1%88%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b5%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d0%b1%d1%8e%d1%8e%d0%ba/

More in Коментари

залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024