Политика

Предизборна феерия! Цветан Цветанов, Ангелкова и Танева се барнаха в носии (УНИКАЛНИ СНИМКИ)!

Предизборна феерия! Цветан Цветанов, Ангелкова и Танева се барнаха в носии (УНИКАЛНИ СНИМКИ)!

3cd01cc5a40dfdb85f3323823227ea1b

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов отново се премени в народна носия по време на Международния фолклорен фестивал в Жеравна. „Работим за съхраняването на българската духовност в интерес на българските граждани“, каза Цветанов пред журналисти.

Вторият човек в ГЕРБ обясни, че посещава фестивала за поредна година. „Радостен съм, че всяка година има нови и нови хора, които идват тук, за да се заредят с положителни емоции. Тук всички ние се чувстваме като едно семейство, връщайки се 150 години назад“, обясни той. Зам.-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че това е истинският дух на България. „Това е визитната картичка на нашата страна. Благодарен съм, че в последните години се провеждат множество подобни фестивали, защото те създават духовност. Това е чудесна възможност за популяризирането на нашите традиции. Можем да създадем една нова работеща ниша в сферата на туризма“, подчерта Цветан Цветанов. Той даде за пример кмета на Златоград Мирослав Янчев, който е успял да наложи като традиция празника на родопското чеверме, който се провежда вече няколко години.

Цветан Цветанов бе придружаван от министъра на земеделието и храните Десислава Танева, от министъра на туризма Николина Ангелкова, от народния представител Мария Белова, от кметa на Котел Коста Каранашев, председателя на ОБС-Сливен Димитър Митев и ръководството на ПП ГЕРБ-Сливен. Председателят на ПГ на ГЕРБ благодари на министъра на земеделието и храните Десислава Танева. „Благодарен съм за възможността, която имаме чрез Министерството на земеделието и храните, да представяме духовността и българските традиции и на фестивали извън страната. Благодаря на всички, които се погрижиха за провеждането на днешния празник“, каза Цветанов, пише vsekiden.com

Политика

More in Политика

big_768206

Скандал в парламента: Кой шмърка в залата и кой ползва крем от тестис на усурийски тигър

март 29, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024