Политика

„Работим в интерес на гражданите“ – новият предизборен слоган на ГЕРБ! А за селяните?

„Работим в интерес на гражданите“ – новият предизборен слоган на ГЕРБ! А за селяните?

пародия1471433164-11

Наречи го гербаджия и не го обиждай повече …

„Работим в интерес на гражданите“ е предизборният слоган на ГЕРБ за изборите за президент и вицепрезидент. Това реши окончателно на свое заседание днес Националният предизборен щаб на ГЕРБ. По време на заседанието беше приета и визия за графичното оформление на слогана, съобщиха от пресцентъра на партията.

Освен това Националният предизборен щаб на партията окончателно утвърди визията за предизборните плакати и за всички останали агитационни и рекламни материали, които ГЕРБ ще използва по време на предизборната кампания за президент и вицепрезидент. Структурирана и одобрена беше и концепцията на партията за предизборните активности на ГЕРБ в Интернет и социалните мрежи. По време на заседанието Националният предизборен щаб на ГЕРБ започна утвърждаването на областните и общинските предизборни щабове на партията в страната.

Утвърждаването на местните щабове се извършва по предварителен график и процесът ще приключи на 31 август. Националният щаб прие и окончателния график с датите за провеждане на Националната предизборна обиколка на кандидат-президентската двойка в цялата страна. Официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ ще е на 9 октомври 2016 г. и по традиция ще се проведе в зала „Арена Армеец“ в София. Закриването на кампанията ще е на 4 ноември 2016 г. и ще се проведе в гр. Пловдив.

ОТ КОМЕНТАРИТЕ:

Каквото и да изберат все ще е огромна лъжа и простотия!
„Имаме воля“= „ЯЛОВЕ сме“, и нищо хубаво няма да направим!

А за селянете кОй ке работи бе, серсеми?

Приключихме с „видимите резултати“ , сега ще работим „в интерес на гражданите“. Това е нашата партия. Член съм на ГЕРБ от преди тя да бъде създадена. С Цецо сме връстници и приятели от деца. Заедно завършихме Помощното училище в гр. Вършец. Изключително сръчен човек още от малък. Винаги може да извади нещо от ръкава си. Спомняте си как на последните президентски избори, като разбра , че Роско губи извади едни 100 000 гласа и Помака стана президент. За това в ГЕРБ сме спокойни. Не напирайте за името на нашия кандидат, който и да е, той ще бъде президент. Това поне го знаете. За малко мога да ви открехна. Въртим се около името на Йоло Денев. Това между нас, разбира се.

Ето няколко слогана;От филията с МАС до най високата ВЛАСт.От помощното училище във Вършец до бурканчето на власта с Медец.КРАДЕМ отГражданите да има за нас а за вас по висока цена за газ.GERB OVER

Епицентър

http://epicenter.bg/article/GERB-si-izbra-slogan–Rabotim-v-interes-na-grazhdanite-quot-/107859/2/0

 

Политика

More in Политика

big_payimage-6266907c4

Израел крои голям план за България през главата на Турция

май 16, 2024
welt-deset-darzhavi-es-otkazaha-da-928

България сред тях ли е? Welt: Десет държави от ЕС отказаха да дадат на Украйна „гаранции за сигурност“

май 15, 2024
бнб

Управителят на БНБ: България няма да изпълни критериите за еврото до доклада през юни

май 14, 2024
shalamanov_bgnes

Ястребът Велизар Шаламанов: Смените, които прави Путин, не са добри новини за Украйна и за нас, защото са верни решения

май 13, 2024
радев,радев

Радев остро срещу Силяновска: РСМ да спазва договорите, вкл. този за Приятелство и добросъседство

май 13, 2024
1010x570

Американците ни натискат да дадем на Украйна безплатно двата реактора от АЕЦ „Белене“?

май 11, 2024