Политика

ТВ „Европа“ би шута на Ал. Йорданов! Той: Спират предаването ми, защото говорех повечко за Русия!

ТВ „Европа“ би шута на Ал. Йорданов! Той: Спират предаването ми, защото говорех повечко за Русия!

Александър
ТВ Европа поля със студен душ Ал. Йорданов, като го уведоми с писмо, че няма да поднови договора му.

Навръх имения си ден бившият председател на НС и бивш посланик в Полша и Македония Александър Йорданов научи, че остава без авторското си предаване „Седмицата с Александър Йорданов” по ТВ Европа. Той е бил уведомен от медията с писмо, което гласи:

„Уважаеми г-н Йорданов,

От името на ТВ Европа Ви благодаря за съвместната работа по време на нашия договор от септември 2015 до юли 2016г. Информирам Ви, че през новия тв-сезон ТВ Европа не планира излъчването на предаване от типа на Вашето. Пожелаваме Ви сърдечно здраве и успехи при работата Ви в БАН.

Програмен директор : Любомир Попов”

„Действително договорът ми с телевизията беше до юли 2016 г. Нямам представа защо спират предаването ми. Предполагам, че съдържанието му не удовлетворява медията. Общо съм направил 44 издания, през които преминаха 160 различни лица, което е своеобразен рекорд. Това са хора от политиката, науката, културата, образованието, спорта и т.н. Всеки един от тях е оставил следа, защото моят принцип беше да давам думата на всеки да излага възгледите си. Аз самият участвах с две свои рубрики – „Неудобни думи” и „Памет”, коментира Йорданов раздялата с телевизията, цитиран от сайта Фактор БГ.

„В „Неудобни думи” търсех да коментирам актуални неща от седмицата и може би съм прекалявал, поне така се подхвърля в сайтовете, с темата „Русия”. Но дали това е поводът, мога само да гадая. Предаването имаше много висок рейтинг и беше непосредствено след този на Димитър Цонев, но той все пак работеше с екип в националната телевизия, а аз подготвях всичко сам. Намирах материали, канех гости, нямах сътрудник. Не го правех за пари, защото те бяха мижави, а за удоволствие. Съжалявам, защото можеха да се кажат още много интересни неща от личности, включително, които са ми гостували тази година”, допълни Йорданов.

ОТ ФОРУМА:

Спират предаването, защото НИКОГА не е било интересно, а самият Йорданов е бита карта и политически труп. Няма как един мъртъв, досаден политик да ни е интересен, особено като е и недостатъчно умен и образован, какъвто е номенклатурчика Сашко.

Сухо и тенденциозно беше  предаването на този цървул. Примитивно и черно бяло. Не хващаше дикиш у зрелите хора.А само при баламите.

Фактор БГ

http://www.faktor.bg/novini/balgariya/80724-aleksandar-yordanov-mozhe-bi-spirat-predavaneto-mi-zastoto-sam-prekalil-s-rusiya.html

More in Политика

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024