ОБЩЕСТВО

Шефът на „Агромах“: Кметът на Симитли е **** Бойко Борисов! (скандално видео)

Шефът на „Агромах“: Кметът на Симитли е **** Бойко Борисов! (скандално видео)

Шефът на мощния блогоевградски строителен консорциум „Агромах” Методи Бачев попари като с вряла вода и шашардиса от изумление жителите на симитлийското евросело Черниче, обявявайки пред тях, че кметът на Симитли Апостол Апостолов е е*ал премиера Бойко Борисов.

Публичното унижение към премиера дойде по време на изказване от страна на Методи Бачев, на традиционен курбан на кукерската група в селото, провел се миналият петък.

Най – шокиращото от всичко обаче бе, че непресметнатото изказване стана пред очите на трима представители на органите на реда, които бяха „специално ангажирани” да охарняват меропирятието.

Хората недоволно подмятаха, че каквато е власта в държавата, такава е и оправитя в нея. „ Това е не подигравка с власта, това е гаврa, абсолютна издънка”, подмятаха те. Стряскащото „признание” от страна на Методи Бачев остави с отоврена уста и обичани родни шоумени и звезди като Краси Радков и Константин, които бяха поканени лично от него да веселят съборяните.

Ирина Бокова трета в надпреварата за ООН снимка 2

Празникът им бе уважен и от кмета на община Симитли Апостол Апостолов, който макар и за кратко уважи събитието и седна на обща трапеза с всички празнуващи, видя репортер на Pirinsko.com.

Той обаче категорично отказа да седне под „вип” шатрите, направени специално за елитните гости и предпочете компанията на кметския наместник на село Градево Кирил Йосифов.

Ирина Бокова трета в надпреварата за ООН снимка 3

Резилът на Методи Бачев обаче дойде малко след 23:00 часа, когато в свое обръщение към актьора Краси Радков и под въздействието на алкохола, на микрофон на всеуслошание заяви: „Краси искам да ти кажа, че кмета на Симитли Апостол Апостолов е „е*ал“ Бойко Борисов.

Така вместо смях, сред присътващите се чуха възклицания на недоволство от поведението на строителния бос.

„Това е нечувано, този за какъв се има, как може такива неща, някой да му вземе микрохфона, на каква дрога е”? Това бяха само част от коментарите, с които хората на събора обсипаха М. Бачев.

Ирина Бокова трета в надпреварата за ООН снимка 4

Пред Pirinsko.com кметът на Симитли Ап. Апостолов каза, че това е било грозно и непристойно поведение на Методи Бачев и отказа да коментира случая.

Както не веднъж сме писали, че Методи Бачев многократно е споменавал, че е един от най-приближените хора на генерал Б. Борисов, с който обича да играе карти и тенис.

Под сурдинка в Пиринско се коментира, че Методи Бачев е започнал анти предизборна кампания срещу ПП ГЕРБ за предстоящите президентски избори, които ще се проведат през месец ноември тази година.

Най-вероятно причината е, че на 10 март тази година под ръководството на Специализираната прокуратура, разследващи от ГДБОП, подпомагани от служители на НАП извършиха претърсвания и изземвания на 1 млн. евро от търговското дружество „Агромах“ ЕООД, както и „Пътища Пловдив“ АД, двете с основен предмет на дейност строителство.

Тези две дружества са регистрирали няколко свои дъщерни дружества, които участват като техни подизпълнители при изграждане на строителни обекти. Дружествата от групата на „Агромах“ ЕООД и дружествата от групата на „Пътища Пловдив груп“ АД ползват доставки от дружества, наречени „Буфери“ – „Кей пласт“ ЕООД и „Кей транс гео“ ЕООД. Чрез тези буферни дружества се осигурява документален поток, регулиращ задълженията за внасяне на ДДС на дружествата от строителните групи. По този начин се намалява дължимия от тях към държавния бюджет ДДС за внасяне. От своя страна буферните дружества ползват документален поток от друга група дружества с характеристиката на „липсващи търговски“ – регистрирани на лица с нисък социален статус, с цел функциониране на създадената схема на данъчна измама. С ползваното данъчно предимство от страна на големите строителни фирми, щетата за фиска за една година и половина е 14 млн. лева избегнат за внасяне ДДС. При претърсванията и изземванията в гр. Лом са открити и иззети златни накити на стойност около 500 000 лв.

При извършване на процесуално-следствените действия в базата на „Агромах“ ЕООД в района на гр. Благоевград, служителка от дружеството се е опитала да изнесе в сак сумата от около 1 000 000 евро, това бе посочено в съобщението от Специализираната прокуратура.

„Акция в този смисъл не е имало в офиса на „Агромах“ край Бело поле, имаше проверка на документи – каквото са поискали, сме им го предоставили. Не отговарят изобщо на истината твърденията, изнесени от Специализираната прокуратура, защото фирмата не е правила данъчни измами. Нека прокуратурата или ГДБОП да покажат документи, че дължим 14 млн. лв. ДДС, защото, ако не го направят, ще заведа пред офисите им 3500 работници – да им плащат те заплатите и да хранят семействата им. Това е някаква поръчка срещу нашата работеща фирма, не знам откъде идва, но явно целта е да ни съсипят. Нашата фирма работи от години и се е доказала на пазара, миналата година сме внесли 20 млн. лв. данъци в бюджета, изрядни сме, имаме 40 млн. лв. лизингови вноски за закупена техника, при нас всичко е ясно и прозрачно, но явно сме пречка за някого. Що се отнася до прословутия 1 млн. евро в брой, които сме имали в касата, това при нас е нормална сума за разплащания, тъй като ежедневно през офиса минават много доставчици, това е всичко и това е истината”, каза Методи Бачев.

Ирина Бокова трета в надпреварата за ООН снимка 5

снимка:svobodnoslovo.eu

През последните години името на Методи Бачв нашумя около поредица от скандали, сбиване в дискотека и арести за неизпълнение на полицейски разпореждания и груби обиди към представителите на органите на реда, които твърдят, че са наричани „курчовци“. „Ей, нещастници, вие ли ще ми кажете къде да се движа, курчовци такива“. „Ще платя и пак ще ви вчерня живота, какви сте вие“, произнесял Бачев тези култови реплики и не пропускал да коментира близките си отношения с премиера и министър Лиляна Павлова.

Шефът на Агромах Методи Бачев унижи грозно Бойко Борисов на кукерския курбан в евросело Черниче (ВИДЕО) снимка 0 – See more at:

Пиринско. ком

More in ОБЩЕСТВО

свещ

Тъжна вест: Отиде си голям български поет! СНИМКА

март 29, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
big_768206

Скандал в парламента: Кой шмърка в залата и кой ползва крем от тестис на усурийски тигър

март 29, 2024
171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
парите

Енергийно дружество предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли

март 28, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024