ОБЩЕСТВО

Непоносима миризма от мъртъвци се носи в центъра на Варна!

Непоносима миризма от мъртъвци се носи в центъра на Варна!

Една от централните улици във Варна е заприличала на гробище. Причината е, че траурна агенция „Реквием“, която е собственост на Петя Маркова и Мария Стефанова, продължава да извършва неезаконни манипулации на трупове на територията на булевард „Съборни“ в непосредствена близост до Стоматологията.

%d0%bc%d1%8a%d1%80%d1%82%d1%8a%d0%b2%d1%86%d0%b8120-119508-1_wide

 

Поради тази причина на съответното място и на околните улици се носи непоносима миризма от труповете на мъртвите хора. Преди близо месец възмутен гражданин се свърза със СПЪТНИК, за да ни разкаже за скандалния случай. Вижте какво каза тогава той.

Реквием ново 2

„„На това място служителите на агенцията обличат и събличат покойници, къпят ги с кофи вода. През зимата труповете стоят по цял ден в отворените катафалки, а лятото за няколко часа, но повече няма и как, защото миризмата е ужасна. Ако някой от мъртвите е имал някаква зараза, тя може да бъде пренесена към всички околни – живущи и работещи“, обясни пред СПЪТНИК възмутен свидетел на действията на агенция „Реквием“.

rekwiem ново 3

Месец по-късно фирмата, която е собственост на дамите Петя Маркова и Мария Стефанова не си е взела поука и продължава да извършва незаконните манипулации на обществено място, вместо да го прави на съответни места за тази цели. „Двете шефки на погребална агенция „Реквием“ спестяват пари, които трябва да бъдат дадени за обличане и подготовка на покойника или пък за хладилна камера и поради тази причина държат труповете на общинския паркинг“. Преди го правиха в гараж“.  Това сподели пред СПЪТНИК преди месец погребален агент от друга фирма.

Реквием

Спътник

Начало

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
парите

Енергийно дружество предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли

март 28, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024