Политика

Няма да подкрепим сваляне на санкциите срещу Русия!… Докато не ни кажат!

Няма да подкрепим сваляне на санкциите срещу Русия!… Докато не ни кажат!

митов768x432
Да се чете „Митов: Няма да подкрепим отпадане на санкциите срещу Русия“ докато не ни кажат 🙂 от Брюксел и Вашингтон…
Българският министър на външните работи Даниел Митов заяви в интервю за Ройтерс, че България няма да подкрепи вдигането на санкциите, наложени на Русия.
По думите на Даниел Митов Русия не е зачела международните закони в украинската криза, предаде БТА, като цитира интервюто.

Русия явно и безжалостно наруши международния ред и право. Това не може да остане без последици и единственият мирен инструмент са санкциите, каза Митов.

Докато минските споразумения не са напълно приложени, не мисля, че има условие за облекчаване на санкциите. Точно обратното, заяви българският министър.

Митов каза, че би било добре за България ако икономическите отношения с Русия се подобрят, но посочи, че има големи въпроси, поставени на масата за обсъждане.
Доверието беше изгубено и ние се нуждаем да изградим отново това доверие без пропаганда или изкривяване на истината, каза той.

Неотдавна страните от Северна Европа и балтийските държави обявиха, че не виждат основание за преразглеждане на санкциите срещу Русия. За облекчаване на режима на санкции са някои страни от Централна Европа.

Турция трябва да прилага споразумението с ЕС за реадмисия на мигрантите преди да получи визова либерализация като част от сделката за спиране на потока от мигранти и бежанци, заяви още пред Ройтерс българският министър на външните работи.

ОТ ФОРУМА:
Разбирай „САЩ няма да подкрепят свалянето на санкциите и т.н.“. Каквото кажат от посолството, това ще подкрепят. Ако оттам кажат – сваляме санкциите, да видиш как с дни ще приказва как ако не бил той, санкциите към велика братска Русия никога нямало да паднат. Жалък човек !
За какво са ни санкциите срещу Русия?
Дори за децата е ясно, че Русия нямаше да „анексира“ Крим, ако САЩ не бяха организирали Майдана и не се готвеха да заврат НАТО ПОД НОСА НА РУСНАЦИТЕ.
Русия нямаше друг избор. Тя трябваше да защитисвоите граждани на Кримския полуостров.
А ние трябва да угодим на агресора(САЩ)
DIR.BG

Политика

More in Политика

Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024