Важно

Важно! България излиза на протест срещу бежанците на 7 октомври: София, Варна, Бургас, Велико Търново! (плюс видео призив)

Важно! България излиза на протест срещу бежанците на 7 октомври: София, Варна, Бургас, Велико Търново! (плюс видео призив)

14600861_10207364355251007_5175954812739063984_n

На 7 октомври няколко града в страната излизат на протести срещу приемането на бежанци у нас, и недопускането на бежански лагери на територията на България. Организатори са: Петър Низамов- Перата и » Анонимните » за Велико Търново.

Протестите имат за цел да покажат пред света, че българския народ има мнение, а патриотизма не е празно понятие, и ако политиците сляпо следват общата европейска миграционна политика, то българите няма да пожертват единствената си родина заради европейско » браво».

Ситуацията с нелегалните мигранти е действително сериозна, и ако целия Европейски Съюз показва, че не може да се справи с овладяването й, то с идването на зимата ще става все по-страшно, защото наплива ще се увеличи. Затова сега народът е този, който излиза да каже, че няма да преглътне и да се съгласи с абсурдната миграционна политика, и ще пази домът си — България.

УТРЕ 7.10. ПЕТЪК ,ГОЛЕМИ ПРОТЕСТИ СРЕЩУ НЕЛЕГАЛНИТЕ МИГРАНТИ

В СОФИЯ (Петър Низамов и Национална съпротива) , БУРГАС (Петър Низамов) и ВЕЛИКО ТЪРНОВО (Анонимните)
Официални искания на протестите на 07.10.2016г.
— София (20ч. Храм «Св.Неделя» за шествие до Лъвов мост)
https://www.facebook.com/events/1584516648523504/
— в Бургас(19ч- пл.»Тройката»)
https://www.facebook.com/events/571919223011200/
и Велико Търново, площад «Майка България» 20ч.
https://www.facebook.com/events/629445213901434
-Варна ( 19:00 площад » Независимост»
https://www.facebook.com/events/1137477386332999/

Подкрепете ни в нашите справедливи НЕПОСРЕДСТВЕНИ искания :

1. Да бъдат незабавно затворени границите ни за мигранти. Да бъде изградена стена по примера на Македония. Предвид наплива на хиляди нашественици, да бъде изпратена армията с тежки машини да охранява границата, а на войниците да бъде заповядано да бранят границата с цената на живота си. Да бъдат направени законови гаранции, които да защитават граничарите, които съвестно са опазили границата ни, за да не бъдат разследвани и съдени.
2. Да бъдат обискирани всички джамии, защото е обществена тайна, че са складове за оръжия и при сигнал могат да въоръжат ислямските екстремисти, навлезли скоро в родината ни като «бежанци» = мигранти.
3. Да се внесат поправки в закона по посока увеличаване на предвидените по НК наказания за прекарване на лица през границата, включително и наказанията за незаконно преминаване на държавната граница за самите прекарани лица така, че теоретично да е невъзможно дори да постановяват условни осъждания, които сега се налагат на 99% от каналджиите. Наложително поради повишената в десетки пъти обществена опасност на деянието през последните години поради масовостта на явлението.
4. Да бъдат разпределени полицейските сили в страната според концентрацията на тежки престъпления. В този ред намисли да се създадат нови полицейски управления в малки населени места със завишени нива на битовата (циганската) престъпност. Да бъдат защитени нашите възрастни сънародници по селата. Нашите майки и бащи, баби и дядовци, а не хрантутниците в Парламента.
5. Да бъдат преразгледани всички документи и производства по издаване на документи за право на убежище или пребиваване от 2012 г. до сега. За тези, на които са дадени неоснователно убежище или право на пребиваване — 95% от случаите, да бъдат експулсирани или депортирани незабавно в страната им по произход или в страната през която са навлезли в България. Всички длъжностни лица виновни за издаване на невалидните или недействителни документи — съдени и осъдени на ефективен затвор.
6. Да бъдат закрити всички Бежански/мигрантски центрове и да бъдат изнесени само тези, за които е невъзможна депортация — в граничната ивица — в лагери от закрит тип, поне на 15 км от първото населено място, с тапа за мобилна комуникация и под надзирателство на специална охрана включваща и представители на доброволци по места.
7. Република България да наложи едностранно вето върху изпълнението на поетите задължения на страната по Дъблинския регламент. Правен акт, по силата на който страните в западна Европа са ни върнали над 50 000 нелегални мигранти, като първа държава членка на ЕС, където са регистрирани мигрантите. Това се случва често, когато те извършат престъпление в западна Европа !

«От утре в Бургас започва нова протестна вълна срещу бежанския поток. Демонстрации ще има в още три града София, Варна и Велико Търново. Те се организират от доброволчески организации»,- заяви в ефира на Дарик Радио Петър Низамов, Перата. И ОЩЕ:

 

СЕДМИ ОКТОМВРИ, ПЕТЪК, СОФИЯ, ПЛОЩАД СВЕТА НЕДЕЛЯ ОТ 20:00 ЧАСА!
Това са денят, часът и мястото от което българските граждани ще изкажем нашето несъгласие за подмяната на етнонаселението в България, днес яростно защитавана от антибългарския министър Бъчварова!
Това са денят, часът и мястото от което българските граждани ще настояваме да бъде построена ограда на границата с Турция и да бъде спряна веднъж и завинаги инвазията на нелегални имигранти в страната ни!
Това са денят, часът и мястото от което българските граждани ще настояваме центърът на столицата ни, както и всичките български градове и села да бъдат изчистени от нелегалните пришълци, които да бъдат затворени в лагери от ЗАТВОРЕН ТИП и поетапно да бъдат връщани там, от където са дошли. И така до закриването на всички лагери на българска територия!
Това са денят, часът и мястото от което българските граждани ще изискаме незабавната #ОСТАВКА на национално-предателското правителство на ГЕРБ, воглаве с главните виновници за разгорялата се криза с нелегални имигранти, която е на път да стане катастрофа – Борисов и Бъчварова!
Това са денят, часът и мястото от което българските граждани ще изискаме закриването на всички субсидирани от чужбина антибългарски, подривни неправителствени организации, които вече открито, видимо и яростно работят против българските народ и държава!
Това са денят, часът и мястото от което българските граждани ще настояваме за суспендиране на всички вредни за държавата ни и подписани от гореизброените национални предатели споразумения като „Дъблин“ 1 и 2 и Стокхолмската програма!
Това са денят, часът и мястото от което българските граждани ще изискваме да се разреши на българските граждани да се самоорганизират с цел охрана на градовете, селата и границата ни!
Това са денят, часът и мястото от което българските граждани ще изискаме изгонването на турските и саудитските агенти от българското Главно мюфтийство и разследването на главния мюфтия и приближените му за връзки с радикални, уахабитски и джихадистки организации!
Това са денят, часът и мястото от което българските граждани ще се изправим за да защитим Родината ни и бъдещето на децата ни!

БЪЛГАРИ, ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ! НЕКА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ, ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛО ПРЕКАЛЕНО КЪСНО!

Александър Ресиловски, фейсбук

Бултаймс

http://bultimes.com/

 

More in Важно

111111111

Какво е социално казино – Новата завладяваща тенденция в онлайн пространството

юни 17, 2023
vlizat-sila-novite-nakazaniia-214

Влизат в сила новите по-строги наказания за нарушителите на пътя, вижте ги

март 27, 2023
big_46ae490b9d254124ac2213dedacb6e3c_1_

Данните на БНБ бият тревога: Внимавайте с кредитите! Може да се наложи да платите двойни лихви

декември 30, 2022
кауфphpygfbhc_800x

„Кауфланд“ с важно съобщение, алармира за голяма измама

декември 11, 2022
ezgif-5-b96576f89f

Извънредно: Появи се ВИДЕО с 12-г. Александър от неделя сутрин, ето какво прави

ноември 13, 2022
poiavi-se-versiia-kade-mozhe-da-bade-187

Разпространяват грешна информация за Алексaндър от Перник!

ноември 12, 2022