Политика

Любимката на ГЕРБ, Сорос и психодесните вцепени света: „Ислямска държава“ може да говори пред ООН, ако вземе властта“!

Любимката на ГЕРБ, Сорос и психодесните вцепени света: „Ислямска държава“ може да говори пред ООН, ако вземе властта“!

Световна излагация е на път да опозори България заради изказване на новата кандидатка на страната ни за шеф на ООН Кристалина Георгиева – любимка на ГЕРБ, Плевнелиев, Митов, протестъри и всякакви психодесни отрепки у нас. В свое изказване, цитирано от „Файненшъл Таймс“, тя допуска в бъдеще терористични организации като „Ислямска държава“ и „Боко Харам“ да бъдат изслушвани от ООН.

 kristalina-georgiewa

„Запитана по теми от типа на Сирия, Георгиева подчерта, че трябва да обръщаме повече внимание на групировки като „Боко Харам“ и ИДИЛ. „Историята сочи, че подобни групи се бият, докато завземат властта. След това стават легитимни, идват в Ню Йорк и говорят пред Обединените нации“, пише изданието и цитира Георгиева.

От шокиращото изказване излиза, че дългосрочната й визия за развитието на света е, че в бъдеще подобни терористични организации могат да бъдят припознати като официална сила. Изказването й веднага бе определено като гаф от световни анализатори.

„Излиза, че тя допуска, че с времето ИДИЛ ще бъдат припознати като официална сила, а после да получат статут в ООН. От което фактически следва, че те ще получат статута на държави, борещи се за мир и просперитет (защото това е Хартата на ООН). Терористи, дето режат глави, и избиват невинни в големите западни градове, ще се явяват пред ООН и ще се броят за легални!“, коментират в социалните мрежи в САЩ сле гафа на Кристалина.

Тъй като новата кандидатка е доста непозната, то всяка нейна дума в момента се следи. Т.е. настоящите и изказвания пред глобални медии са много важни, и подобни шокиращи тези, могат само да ни вкарат в поредна световна излагация, категорични са и родни политолози.

Източник: Пик

Политика

More in Политика

Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024
big_4cea

Нейнски: Иран постъпва с Израел така, както Русия с Украйна

април 15, 2024